Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (791)

plakát

Jezero smrti (2008) 

Brutální, hnusné, ty male zm*dy bych zřídil jak psy. Ale na atmosféru Posledního domu na levo, to dle mě nemělo. To bylo ještě o level výše. Našemu milému romantickému páru zde nebylo přáno vítězství... Šefík puberťácké party je zvíře a jde vidět, že se nebojí zajít daleko. Na takového floutka s bejsbolkou. Kdo ale chce trochu toho extrému, mučeníčko, tak je zde správně... Já byl po konci rozladěn a docela naštvaný. Rodiče naších malých "hrdinů", museli být na potomstvo po shlédnutí asi náležitě pyšní... :-D

plakát

Vrtěti ženou (2011) 

Vtipná komedie o zkrocení ženské hystérie :-) Název možná trochu zvrhlý, ale rozhodně z něj nejsem pohoršen jak někteří uživatelé, je vtipný. Hereckými výkony a svým humorem příjemný film. Rupert Everett super fanatik do elektřiny, tahle role mu sedla.

plakát

Total Recall (2012) 

A další z filmů, který těží body hlavně z promakané vizuální stránky. Radost se dívat a hlavně vše si v rychlosti prohlédnout... Dalším plusem, jsou dvě krasavice, které si střihnou hlavní role. O délce jsem si myslel, že bude v pořádku, ale to jsem nevěděl, že původní cestování na Mars se zprzní cestováním skrz Zemi. To už nebylo se na co těšit, konec byl zřejmý z původního Total Recall a tak jsem jen čekal na závěrečné titulky s přáním, že snad mě ještě něco překvapí... Nepřekvapilo.

plakát

Stíhači Red Tails (2012) 

Ty 3* jsou spíše za bojové scény, kterých je ve filmu naštěstí mnoho a jsou fakt dobré. Příběh slabší, pomalu bez emoci nebo nějakého většího vztahu k postavám. Cuba Gooding Jr. trapný s tou svou fajkou, kterou furt žužlal, ale ani jednou nevyšel obláček dýmu... No a k válečnému filmu dát hudbu jako z kabaretu... Asi nejhorší soundtrack, co jsem měl možnost za dlouhou dobu ve filmu slyšet.

plakát

Muž na hraně (2012) 

Na tehle film mě bavilo se dívat. Čekat, jestli jak, kdo a s kým vy*ebe. Takový pohodový thriller, kterému by na úkor páru minut navíc, neuškodilo trochu více rozvést konečné vyústění. Ten fofr na konci je zde trochu nepřehledný a nedořešený.

plakát

Probudím se včera (2012) 

Docela vyčnívající film z české produkce... I přesto, z tohohle námětu jsme se ve výsledku mohli dočkat asi daleko lepšího zpracování. Madl zde sotva předvádí to, za co jsme ho mohli obdivovat v jeho začátcích. Alespoň se ukázala Eva Josefíková, která je přirozená a hezky se na ni dívá. Filmu by určitě nevadilo zkrácení. No a ta hnusná, do oči bijící reklama... k tomu můžu napsat jen hnus!

plakát

Není kam utéct (2011) 

Oproti podobně laděné Závrati, jsem u tohohle filmu dost zklamaný. Je sice pravda, že postavy jsou zde nelítostně zabíjeny ale ani jsem neměl čas, si k ním vypěstovat jakýkoliv vztah nebo postoj. Člověk zde od začátku ví, jak to dopadne. Skotské hory jsou hezké, ale kamera mohla být trochu žívější. Dalo by se říct, že jsem se docela nudil a nedostalo se mi filmu, jakého bych chtěl...

plakát

Madagaskar 3 (2012) 

Takové hezké, barevné, veselé a hlavně zábavné. Po nedobré dvojce skvělá náprava. Vtípky povedené. Skvělé padnoucí songy na scény. Bavil jsem se hodně dobře.

plakát

Dostaňte agenta Smarta (2008) 

Jakš-takš zábava na odpoledne. Průměrný film, který má světlejší a tmavší chvilky. Po většinu filmu jsem sebou nešil. Anne Hathaway sexy.

plakát

Blesk (2011) 

Statham v Bleskovi ubral na bitkách, jinak je to pořád ten stejný chlap, se stejným výrazem a suše vtipnými hláškami. Ona akčnost zde nechybí úplně, ale na to, co jsme zvyklí se nám nedostane. To ale naprosto vynahrazuje příběh. Ikdyž od začátku víme, kdo je vrah, zde to funguje dobře, protože se díváme na kočku a myš a jen se čeká, kdy myš udělá chybu (což se dá většinou očekávat). Gillen si svého záporáka užil a nejradši bych hrábnul do monitoru a jednu mu natáhnul.