Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (1 976)

plakát

Já nejsem já (1985) 

Vorlíček už notně vypelichán takřka bez peří a jeho ne moc vtipná ptákovina se špetkou té dobově komunální satiry, že... Ale i ryze po stránce filmařské a v postsynchronech docela odbytá macha. A víc už škoda slov - i když v kontextu doby a ve vztahu ku spoustě dnes >vyráběných< sraček... - - - P.S. Zde v žánrovém zařazení jako "mysteriozní"! . . . No to jsem se nasmál víc jak za celej ten blbučkej film... %-o - - - - - (Poprvé viděno někdy v dobách televizně normalizačních, hodnocení po repete 9.3.2012 na >tv blablandoff< 1419., komentář zde jako osmačtyřicátý - 9.3.2012)

plakát

Potraviny, a.s. (2008) 

Aktivistický pamflet proti >kukuřičné< mafii? . . . Jojo, lidské stádo zhovadělo, ale dlužno se zamyslet, jakým >elitám< tohle všechno slouží! A komu čemu má sloužit tahle srdceryvná masáž? . . . Takže filmek nosný, jojo, takový ale poněkud sám fastfoodový - ale pět hvězd mu zde dám, protože je dobře, že byl vyroben - stádo potřebuje takové kopance do myslidel (a masáže bachorů - když knihy už jsou demode, že... ;o) - byť se tím nic neovlivní a nevyřeší a kdoví, kdo za tím stojí a komu to slouží a která bije a vocas de... Že... °-] . . . Tak dobrou chuť a hodně štěstí... °-| - - - P.S. A pozor na >sojovou< mafii, o >konopné< či >řepkové< ...atd...etc... raděj ani nemluvě! - - - P.P.S. K "pastorálnímu" namlsání akokotuálně zde: http://www.youtube.com/watch?v=s01ubofkG8s&feature=player_embedded - - - - - (Poprvé viděno kdysi neaktivisticky na jakémsi komerčním televizním kanále, hodnocení po repete 8.3.2012 na YouTube 768., komentář zde s nadhledem jako čtyřiaosmdesátý - 8.3.2012)

plakát

Rok Václava Klause (2012) (pořad) odpad!

Faust a Markéta me(r)diálně pro národní stádo při mudroslužbě k obrácenému satanovu číslu... Ejhle Mistra realityšou... %-o . . . Jak pravil Jakl, V. K. je konzistentní. Leč nalijme si čistého vína - je to >hnus fi/jalovy< - ano pane prezidente! . . . A v tomto novoidním >pyjárovém< publicizmu (klausizmus ;o) podbízena je stádu mizernou formou jen obsahově marná kvintesence myšlení a bytí nemocného ducha a jeho špatné aury v přímém přenosu... °-[ . . . A je šílené si uvědomit takto ve vší prostotě, kam až dospěla naše >sametem< zdebilnělá zem a společnost za ta leta popřevratová! . . . Да здравствует товарищ Клаус! Nebo jak se jmenuje... %-[.. - - - P.S. Jak vidno - sledovanost nízká, tak zde k prokuku: http://tn.nova.cz/zpravy/archiv-tn/rozhovor-s-vaclavem-klausem.html - - - - - (Sledováno ze studijních důvodů 7.3.2012 na >jalové novácké eklovizi< , s nutkáním ke zvracení hodnocení a komentář bez špetky úcty zde jako první - 7.3.2012)

plakát

Hotel Paradise (2012) (pořad) odpad!

Tý vado! A ta Dianka >jebnička jedna< (nebo že by jednička jebna?) má fak "fotogenickou paměť", fakt to řikala, nekecám! . . . Jinak zase jednou prdlajs paradajs a kdo nevěří ať tam běží, pochcat ryby na pobřeží... A ať ta žumpa moc nezamoří vody v moři Karibském... %-/.. - - - P.S. Ještě bych měl dotaz na vydru Gavridru - dočkáme se prosím análního sexu mezi hoši na pokoji Ho-no-lu-lu? - - - - - (Poprvé a naposledy /s nutkáním zvracet ze vší té krásy dívenek a moudrosti chlapců/ nahlédnuto zase jednou bezdůvodně ze stupidně studijních důvodů 6.3.2012 na rodinné (sic!) tv >príma fablily< , hovnocení rovnosté, komentchcář zde jako třichcátý - 6.3.2012)

plakát

Partička (2011) (pořad) 

Jedna pizdhvizdička celevřitní jako budiž... Buhehehehehe... %-]]] - - - P.S. Tak ještě že klucí používají ty nejmenovaný ultratenký vložky značky "Bulla Perfidkta", asi kdyby si jako tou krutofftipností třeba během přenosu řídce ukákli, že... %-o - - - - - (Občasně v programových mezimezerách nahlédnuto na tv >průjma famuly< , hodnocení 4763., komentář zde participující jako třistadevadesátýtřetí - 5.3.2012)

plakát

Vražda kočky domácí (2004) (TV film) odpad!

Inscenace formou i obsahem (uboze >artistické výrony< pražské čudlárny - vypouštějící z tlamek tradičně debilní žgryndy dle debilního scenária >mistra< K.Š. /...a kšá... °-/ - nevyjímaje) stejně debilní jako její název! - - - P.S. Přiznání igitátora náčelnikovi Bohouškovi: Ve 20:40 jsem to zab/al/il. - - - - - (Poprvé a naposledy zab/l/ito 4.3.2012 na >sle/pičí jebničce< , hovnocení 212., domácí kočičář zde jako devátý - 4.3.2012)

plakát

Hlas Česko Slovenska (2012) (pořad) 

Ano! S tolerancí sobě vlastní prohlašuji, že každý má právo na tu svou pisskultůru! . . . A vepřové hlavy, silikonové kozy, pivní zvratky i to buzní svaláctví - to je zkrátka a špatně ta mérdiální celevřitní >kulturní< žumpa zas a (z)nova! Ano děcka, užijte si to... %-o . . . Hlas ČudloSolvinska je jen další takové TO stádní pobekávání coby proložení reklam, o nic nejde, vlci vyjí a šoupissnic jede dál. Pak si dáme ňákej serriálek, vyhonit a šmytec... Srát na to. Howgh. - - - - - (Poprvé a naposledy nahlédnuto v naváté sabotérské poppoledne 3.3.2012, nehodnocení 1212., komentář zde blazeovaný jako stosedmdesátýšestý - 3.3.2012)

plakát

Rolling Stones: Ladies and gentlemen (1973) (koncert) 

Bludní šutráci válí a valí davům šutry do hlavy... Tak dámy a pánové, nedělejte Zagorky... %-[] - - - P.S. Kurvadrát, bylo mi deset a moh sem tenkrát akorát tu magorku... °-/ - - - - - (Poprvé s podupáváním a neklidně provrtěno 2.3.2012 na >šutrovým prostoru< , hodnocení 40., kamentář zde do třetice valený - 2.3.2012)

plakát

Tajná inkvizice (2002) (TV film) 

Akvizice inkvizice a jak to bylo dál... Škoda jen, že tvůrci tohoto dokumentárního cyklu v celých stošedesáti(!) minutách tedy víc nevyužili oněch "tajných spisů" Vatikánských. Nakonec pro tevizní stádo vyplodili jen další řídkou melánž s trochou těch nikterak zvlášť objevných >staronových< informací, zahuštěnou dlouhými >procítěnými< záběry >do nikam< (jo, proti tomu nic, kdyby šlo o nějakou uměleckou filmovou esej o dobové církevní architektuře) a tradičně imbecilními ochotnicky hranými genrovými scénkami na téma "tak takhle chceme, aby to vypadalo, že to tak bylo" (umocněnými pro našince imbecilně dramaticko patetickým českým dabingem). Ale že mě to už zase jednou ani nepřekvapuje... - - - P.S. A tak komu tohle zase slouží, že... Inkvigitor s jigizlivostí sobě vlastní už leta říká, že nebýt "Vatikánu", možná to pitomé lidstvo už dnes stavělo chrámy na Marsu. Jo, uznávám, že hodnotu tato moje blábulace má asi takovou, jako ta tisíciletá blábolení všemožných mocichtivých a o moc a ovládání stáda bojujících všemožných všemocných nemocných NÁBOŽENSTVÍ VŠEHOMÍRA a jejich institucí... °-/ . . . Apage, Satanas! Amen. - - - - - (Se zíváním sledováno na březnovém >in/k/vizitorském prostoru< , hodnocení 15., komentář zde rozčarovaný /ano, už po první epizodě/ jako druhý - 1.3.3012)

plakát

Co by kdyby (2012) (seriál) odpad!

Kdyby v prdeli byly ryby, degeš Kerekeš by chcípl hlady... °-[.. . . . Ano, může(!) to být zajímavé, může to být provokativní, může to být dokonce i přínosně inspirativní... . . . Mohlo to tak být. Kdyby to dělali inteligentní profesionálové, myšlenkově i duševně silní lidé se vzděláním, přehledem, instinktem a hlavně odvahou!!! Tohle je ale typická šašskotelevizácká debilně přizdisráčská ubohá povrchní sračka a další tunel nýmandů na veřejné peníze! No hlavně dát slovo lidu a že si pár kemorádských ochotníků začudlilo v těch hraných scénkách, že... Tak Heil Ekel, zase jednou >veřejnoprávě< ! - - - P.S. A nezapomeňte >mistrovi< napsat o autogram! ( http://www.csfd.cz/tvurce/13298-peter-kerekes/autogram/ ) - - - - - (Sledováno v úmorné únorové úterky na >eklovním prostoru< , hovnocení coby 46., kdybytář zde při třetí >episs/sodě< znechucen jako osmý - 28.2.2012)