Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (497)

plakát

Angelika, markýza andělů (1964) 

Angelika alá Michèle Mercier...romantika nejvyššího kalibru. V TV nic lepšího tehdy dlouho před tím a ani dlouho po tom nejelo. Dávám 3 hvězdy.

plakát

Cena medu (1986) 

Dobré, ale mohlo to být i lepší. Pro děti docela napínavé, pro dospělé už tolik ne. Podepsal se nám na tom zub času. Dávám 2 hvězdy.

plakát

District 9 (2009) 

Uff to byla jízda. Spousta výborných nápadů a dá se říct - špička žánru. Jenže kterého? Sci-fi? Horor? Drama? Nevím a je mi to jedno. Tak dokonalou směsici by nenamíchal ani nejlepší barman v klubu District 9. Sharlto Copley - jen tak dál, držím palce a dávám 4 hvězdy.

plakát

Trampoty vodníka Jakoubka (2005) (TV film) 

Těžký průměr. Podle hereckého obsazení to mohla být pohádková bomba. Pan kuchař Olmer však vaří neslané a nemastné pokrmy. Nikdo neví co a jak má hrát a tak si to každý hraje sám podle sebe. Výsledek tomu odpovídá. Kdo a kde vyhrabal Václava Jílka se raději ani neptám. Diváka čeká několik one-man show vedle sebe, ale skládačka do sebe nezapadá. Dávám 2 hvězdy a to jsem mírný.

plakát

Tuning (2007) (pořad) 

Benzínové srdce motoristického nadšence plesá. Než začnete s tuningem doporučuji shlédnout pár dílů tohoto pořadu. Je na co se dívat. Dávám 4 hvězdy.

plakát

Strach má velké oči (1980) (TV film) 

Na TV pohádku slušný počin. Hlavně díky hereckému TOP obsazení. Dávám 4 hvězdy. A já si dámmm...zabijačkovou.

plakát

Ponorka U-571 (2000) 

Poctivá, zručná filmařina. Tento film Vás vtáhne dovnitř. Prostě jsem TAM s chlapama celých 116 minut byl, torpéda lítala kolem gauče a miny vybuchovaly rovnou za mýma zádama. Vůbec jsem neměl čas řešit historii, jestli U-571 byla nebo nebyla a kdyby Enigmu ukradl třeba Pepek námořník, tak při sledování tohoto "ponorkového" filmu by mi to bylo srdečně jedno a věřil bych tomu. Dávám 4 hvězdy.

plakát

Proroctví (2009) 

Docela fajn film o konci světa. To, že bude konec světa se naštěstí totiž dozvíte až na konec. Happyend se tedy tak nějak moc nekoná. Ale to je asi v pořádku, život už je takový. Má to nějaké ty mouchy, ale úplně blbé to není. Proyas umí napínat a i když v ruce moc trumfů nemá, dovede i slušně blafovat. Nicolas Cage má zvláštní dar, že mu žerete s navijákem cokoliv, i kdyby Vám četl telefonní seznam. Dávám slušné 3 hvězdy, možná by si to zasloužilo i víc, ale chyběla mi tam jakási ta hloubka.

plakát

Nebezpečné peřeje (1999) (TV film) 

Jedna hvězda za ty peřeje, přírodu, vodu. Nic jiného tam nebylo. Rozhovory tzv. "herců" se skládají většinou z doporučení, kterým směrem pádlovat. Navrhuji vyhnout se velkým obloukem nejen peřejím, ale i tomuto "TV filmu".

plakát

Na ostří nože (1997) 

Nadprůměrný film o přežití. Filmy o přežití mám rád. Oba hlavní aktéři se předvedli v dobrém světle. Scény s medvědem hodnotím jako velmi povedené a dávám 4 hvězdy.