Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (1 483)

plakát

Papírový dům (Netflix verze) (2017) (seriál) 

Dvě série super třetí ještě jde, tak do toho jdeme znovu. Avšak čtvrtá a pátá (hlavně pátá) to je špatný vtip. To není možné jak upadl scénář! DÁLE SPOILERY_Vždyť dělají postavy furt ty samé chyby jako v tiskárně. To že tam nechali vběhnout Arturíta je totální nesmysl. Po tom co jim dělal v tiskárně by ho každý, ale opravdu každý člověk vyhodil předníma dveřma zase na ulici!!! To co se stane z těhotné inspektorky je totál magořina. Už jsem si říkal jestli vůbec porodí a nebo je to normální při tom všem nosit 9 měsíční dítě :) a nic  :).  Týpek z ochranky, tak ten byl největší parodie a všechny scény s ním byli totál parodie! Je smutné jak to tvůrci podělali :(.

plakát

Hrubý střih (2022) 

Výborný scénář a hlavně dialogy úžasné. Ale punc lepšího komorního dramatu tomuto filmu věnoval dokonalý Mark Rylance. Jeho výkon byl famózní!

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Slitina (2022) (epizoda) 

Celkově mé fantazy srdce plesá nad výborným scénářem. Efekty se podařilo držet na uzdě. Nejvíce mne však oslovily herecké výkony Morfydd Clark (dokonalá Galadriel pro tuto dobu Středozemě). Markella Kavenagh, Lloyd Owen a další. Herecky se to fakt povedlo tedy až na pár slabších kousků jako Elfy ze strážní věže. Lidi jížních krajů a Mladíky z Númenoru. To byli opravdu velmi slabě napsané a zahrané postavy.

plakát

Blondýnka (2022) 

Ana de Armas dostává tři hvězdy za herecký výkon. Její podání bylo nejblíže jak mohlo být. Jinak mi film k konci (asi 45 minut před koncem) přišel nudný a zacyklený. Celý film byl nekompaktní nenavazující. Děj byl roztříštěný. Velmi mne mrzelo, že bylo příliš mnoho času vyplýtvání na nesmyslné detaily genitálií a doktorů provádějících tzv. potraty. Velmi se film věnoval té stránce Marilyn, kterou ona sama neměla ráda. Sex symbol v podobě blbé blondýnky. To že byla vzdělaná a inteligentní bylo opominuto. To že měla nadání i pro vážné role podáno jen okrajově. Muži kolem ní v tomto filmu vykresleni nepravdivě. A z nepodložených věcí si tvůrci vybrali to nejhorší co mohli. Řekl bych, že režisér a scénárista v jedné osobě látku nezvládnul. Velmi rušivé bylo také dost časté střídání pohledu kamery. Na druhou stranu je nutné ocenit používání černobílého a barevného zobrazení. Nic méně celkově je to tak na jednu hvězdu a půl. Jak píši úvodem jen díky AdA hodnocení tři hvězdy.

plakát

La casa de papel (Antena 3 version) - Season 1 (2017) (série) 

Velmi dobré drama. Chvílemi zbytečně natáhnuté až nudné, ale drtivá většina času je dokonalá. Snad si tuhle úroveň zachová i následující serie a bude ta serie konečná, protože tuto zápletku se nedá prodlužovat donekonečna.

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) odpad!

Co mám dát filmu za hodnocení když vše co jsem napsal o předchozím díle je v tomto filmu o 100% horší. Hlouběji už to klesnout nemohlo, abych byl fér Christian Bale byl velmi dobrý, hlavně v úvodní scéně, ale pak úroveň jen klesala. Na ten film se nedalo dívat. Možná pod vlivem drog, ale na to já nejsem. Film je tragickou připomínkou úpadku filmu Marvelu. Jak jsem již psal dříve Spider man, Dr.Strange hrůza a teď ještě Thor, který klesl na úplné dno :(

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Jediné co mne uchvátilo na jedničce byla hudba a Kelly McGillis. U tohoto filmu je problém v tom, že doba drsně pokročila a já jako divák bych čekal od tohoto filmu více reality. Neříkám, že to má být dokument o faktu, ale na filmech (tedy dobrých filmech) o americké armádě (je jedno jaké složce) je super to, že působí co nejvíce věrohodně. V tomto filmu nepůsobí věrohodně ani ten blbý bar ani vztahy a bojové situace už vůbec ne. Maverick je jako Arnold v Komandu, ale jak jsem říkal je již trochu jiná doba. Chápu, že jednoduchost filmu přilákala davy (taky název filmu je značka masové zábavy) a hlavně Tom Cruise, protože tento počin i přes ten blbý scénář patří rozhodně k jeho lepším. A rozhodně je tento film lepší než jeho předchůdce i když Kelly fakt chybí!!! J.Connelly je tragická!

plakát

Já jsem Groot (2022) (seriál) 

Zbytečný počin, řekl bych. Raději bych energii a peníze věnoval kvalitě strážců galaxie. Po výborné jedničce se dvojka lehce propadla a trojka by tedy měla nabrat pořádný dech. Protože jestli to bude v duchu  Spider-Man: Bez domova či Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství, tak to bude hodně smutné.

plakát

The Gray Man (2022) 

Zbytečně přestřelené. Délka, akční scény emoce, prostě vše. Těšil jsem se na R.GOSLINGA zase jako drsňáka jako v Drive, ale nekonalo se :(. Taky jsme doufal v Anu de Armas, ale jí také roli napsali blbě a ještě si jí to nepovedlo jako R.G. Velká škoda.