Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (896)

plakát

Oči mé matky (2016) 

Jste-li začínající sériový vrah, dávejte si při výběru obětí zatraceného majzla. Setkání s popletenou Fandou a její poněkud dysfunkční rodinou může totiž znamenat poměrně brzký konec vaší slibné kariéry. Pokus o zavlečení artových vymrdávek do smrdutých, patologických žump. Výsledkem je černobílý nekrofilm.

plakát

Odysseus (1997) (TV film) 

Tak tohle je vyloženě povedená adaptace, která by asi neurazila ani soudruha Homéra.

plakát

Ouija (2014) 

Prkýnko, prkýnko/Ležíš tu nakřivo/ Retard zkázu věští /Stane se neštěstí/ Někdo se zabije...Nedomrlý pokus o...BAF!!! Lekli jste se? OK. Je to vaše.

plakát

Ash vs Evil Dead (2015) (seriál) 

Kdo jiný dokáže s dokonalou noblesou nosit kolem krku řitní svěrač? Nikdo. Ashy Slashy.

plakát

Bitva u Vídně 1683 (2012) 

Bylo, nebylo. Ve století sedmnáctém se hlasatelé mírumilovného islámu vydali na turné po Evropě, Sukces to byl takřka dokonalý, všude vyprodáno, vydrancováno, pohoda. Až u bran Vídně došlo tehdejším elitám, že tenhle bigbít nebude to pravé ořechové, tudíž se rozhodli, že žádné backstage pasy už osmanským chlapcům vystavovat nebudou. To bylo pozdvižení! My chceme Prátr! Panny pod deset! Chlast! Zlý, zlý polský vyhazovač Sobieski a jeho kumpáni vystavili rozjetým synům Mohamáda nekompromisní stopku a poslali je zpátky k Bosporu. No, a teď si představte, že tuhle část tour se rozhodl někdo zfilmovat. Pecka! Ovšem výsledek je povedený asi jako Merkelovic imigrační politika. Hovadina hrozná.

plakát

Příchozí (2016) 

Takže co to tu máme? Pěknou sci-fi, která ovšem stojí a padá s tím, že ta (hlavní) linka, kolem dorozumívání se se Shoggothy, je postavená na hlavu. Civilizace, která přiletí přes půl Nesmíru a tudíž je na tom vývojově o parník líp než lidstvo, se nedokáže domluvit hatmatilkou nějakých pologramotných opic? Opravdu nám nemůžou na hulváta vynadat do debilů a vystavit nám ultimátum? Nemůžou. Protože je baví malovat kolečka. Vědkyni nenapadne ke kolečku namalovat křížek a zahrát si tak mezihvězdné piškvorky? Ne. To mi teda polib Remka.

plakát

Vinyl (2016) (seriál) 

OK. Takže vyteplené omalovánky pro retardy (jinak též ultimátní zlo jménem Glee) mají 120 dílů. Vinyl končí s číslem deset. Z toho se mi chce bleet.