Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (895)

plakát

Black Adam (2022) 

Můžu si za to sám. Nikdo mě nenutil. Slabomyslný odvar z X-menů a Supermana jsem si naordinoval dobrovolně a zjevně bych měl ubrat v sebepoškozování. No nic. Ta koruna z kriplonitu fakt visela 5000 let ve volně přístupné jeskyni, dokud jí nevyšťárala Šára?

plakát

Šílená noc (2022) 

Milý Vánoční film od norského řezníka Wirkoly. Now I Have the Skullcrusher HO HO HO!

plakát

Harry a Meghan: Královská romance (2018) (TV film) odpad!

Vzkaz dementnímu páru. Chcete zmizet? Zbavit se otravné přítomnosti bulvárních a jiných novinářů? Užít si života bez pozornosti médií? Tak fajn, co Vám brání. Třeba v Detroitu je spousta nemovitostí, kde se můžete realizovat. Harry může dělat u policie. BLM, BLM..nebo ne? Je zrzoun z babiččiny armády dostatečná aprobace? Nevím. A Meghan může dělat vlastně všechno. Prý je herečka. Je. A dobrá... Malé Archie bude v tamních školách za hvězda... Kdyby Netflix investoval setinu peněz vynaložených na tenhle naprostý vrchol hnusu a pokrytectví do něčeho smysluplného, možná by byl svět ještě v pořádku. Tady se v prdel obrací.

plakát

Bombardování (2021) 

Když se kácí les, lítají kousky. Většinou dětí. Podivné, pomalé, a poměrně působivé. Ano. Válka je vůl.

plakát

FIFA: Pod povrchem (2022) (seriál) 

Zatímco členové jiných mafiánských rodin se chytře drží ve stínu a svoje kokainy, ákáčka a padlé děvy nikomu VEŘEJNĚ necpou, tak kartel z Fífa, to jsou jiní kofři! Je jich všude plno, kamarádí se s prezidenty, vydírají celé státy a s úsměvem nám tvrdí, že je to všechno úplná rovina, žádné šméčko. Bych blil. Takže bych těm nenažraným držkám rozhodně doporučil uspořádat MS v roce 2030 v Severní Koreji. Po MS 2026 v Rozpojených Státech to bude takové pěkné gesto. Jakože rovnováha.

plakát

Princezna zakletá v čase (2020) 

Na Hromnice o princeznu více. Překvapivě nedementní , nová, česká pohádka. A termín Čáryfukyně je jistě korektní i v Bradavicích.

plakát

Válečnice (2022) odpad!

Příště doporučuju ke zpracování pravdivý příběh příslušníků SS, kteří v Osvětimi založili v roce 1944 kibuc a výtěžek z hospodaření posílali na transparentní účet sloužící k financování oprav Zdi nářků.

plakát

Na západní frontě klid (2022) 

Remarqueova protiválečná předloha dostala přímý zásah šrapnelem a tudíž se rozletěla na prvočinitele. Nevadí. Kreativci z Netflixu si tedy vystačili se záznamem ve čtenářském deníku Edy Wasserfalla, kde stálo: Je to vo klukovi co jde do nějaký starý války a na konci umře. Mise splněna. Efektní, špinavé a úplně sterilní.

plakát

Na západní frontě klid (1930) 

Jako příprava na novou Netflix adaptaci prostě povinnost. A nejde to jinak, než přehodnotit hodnocení. Na rok vzniku, což je rok 1930, kdy mi byly tři roky, je to prostě dokonalá adaptace. Kdyby měl pan Milestone v době realizace k dispozici všechna ta zelená plátna, barvu a streamovací obry v zádech, budeme tu už navždy bučet po pokračování...což naštěstí Remarqueova předloha tak úplně neumožňuje. Furt je to tam.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci (2022) (seriál) 

Vážený Amazóne! Váš dramatický pokus jsem bohužel viděl. Nevím věru, co Vám vytknouti dříve, zda chatrný děj, mátožnost postav, či veškeré prohřešky proti zákonům dramatu, které jste stihl učiniti již během prvního jednání. A to nemluvím o tom, co by řeklo publikum Vaší svérázné představě o vzniku Prstenů Moci. Tomu, jak do Mordoru přichází Sauron a do Středozemě Demence a Diverzita. Nevím, čím jste vyučen či v jakém oboru vyškolen, ale s čistým svědomím Vám mohu doporučiti, abyste pokusů dramatických zanechal a věnoval se práci jakékoli, ale jiné.