Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (1 105)

plakát

Zaklínač - Cena chaosu (2023) (epizoda) 

A takto nám děti končí seiál s velký potenciálem. 2* za Cavilla. Ubrečená epizoda, kde se každý lituje, povzbuzuje. To by patřilo spíše do Euforie.

plakát

Tajná invaze (2023) (seriál) 

Celé to táhne Samuel L.Jackson. Skvělá je Sonya Falsworth, ta tomu dodává reálnost, autentičnost. LInka Scrulls mě spíše nudila.

plakát

Nadace - Nakouknutí do temnoty (2023) (epizoda) odpad!

A cenu za nejhorší knižní adaptaci vyhrává "druhá serie Nadace". Někdo nečetl, nepochopil Asimova. Ten měl vše promyšlené, byl filozof a zároveň technik. Tohle je snůška blábolů, nekonzistentních. SPOILER: smysl psychohistorie je ve výpočtu a najedou tu máme "dědičnou předtuchu" a vidění minulosti a budoucnosti. To přece nemá hlavu ani patu. Postavu Mezka někdo absolutně nepochopil, uplně zničil pointu. ENDSPOILER. Ta rasová vyváženost je fakt otravná. Ta linka rádoby "Mexiko" je trapná, kulisová a zbytečná.

plakát

Nadace - Ve stínu Seldona (2023) (epizoda) odpad!

Jsem pro svobodu, at si každý točí co chce a třeba i vaří co chce. Ale když si v restauraci objednám Caesar salát, chci dostat co jsem si objednal. Nechápu proč tomu někdo říká Nadace, když to s Nadací nemá kromě názvu a jmen postav nic společného. Asimov byl geniální. Scénaristi jsou bohužel hlupáci co nepochopili orginál a snaží se to přepsat a ničí pointu. Kdyby to bylo "jiné sci-fy" bylo by průměrné. Ničím mě to nenadchlo. A ta gender, rasová vyváženost naruby mě fakt irituje. Salvor, je najednou černá holka, ale hrozně "to" irituje. Postavy dělají nelogické kroky, který se snaží trapně vysvětlovat. Je to absolutně nekonzistentní, nepropojené s předchozí seriií a se sebou samotnou. Totální propadák.

plakát

Apollo 10 1/2: Dítě kosmického věku (2022) 

Nesedlo mně vyprávění dospělého očima ulhaného, vymýšlejícího si dítěte. Naopak mě bavila animace. A hezké bylo i zobrazení šedesátých let v Americe. Ale celek to na mě bohužel nezapůsobilo

plakát

District 9 (2009) 

Geniální snímek. Věrohodný, vtáhne vás do děje a jen zíráte s otevřenou pusou. Geniální v každém směru. Bohužel Blomkamp asi vyhořel a tohle bylo masterdílo:/

plakát

Poker Face - Season 1 (2023) (série) 

Zábavná herečka. Kvalita dílů se  velmi rozchází. Někdy je to trošku přehnané a nelogika je do očí bijící. První a poslední epozida perfektní.

plakát

Zaklínač - Umění klamu (2023) (epizoda) 

Zábavný díl, konečně. Trochu připomínal skvělou první serii. Napětí, stupnování děje. Různé pohledy, časové linky. Zábavná hudba. Žádný otravný metrouš Marigold ani Ciri.

plakát

Zaklínač - Pozvání (2023) (epizoda) 

Vlna tepla v podobě trapnosti Marigolda pokračuje. V epizodě se lvastně nic zajímavého nestalo. Žádný posun, žádné emoce.