Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Yennefer nadhodí Bratrstvu odvážnou myšlenku. Geralt uzavře nebezpečnou dohodu s převozníkem a Triss se snaží rozlousknout záhadu zmizelých novicek. (Netflix)

Recenze (39)

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Come ooooooon, co tohle je sakra? Peněz na to mají jako bylo na Hru o trůny, vypadá to desetkrát levnější, na předlohu se zvysoka sere, děj se posouvá úplně nesmyslně zkratkovitě dopředu, žádný dialog, žádná událost, nic, co se stane, nemá vliv na jakékoli pozdější dění, a jediné, co tam občas za něco stojí, je Cavill a akce. Cavill po téhle řadě končí. Kvůli akci můžu začít koukat na jiný věci. Tak jsou normální? ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak úplně nevím, co si o tomhle dílu myslet. Nebo jinak...nevím, co myslela hlavička, která napsala scénář, že si mám myslet. Protože tady není ani základní struktura 50 minut si povídáme a posledních 5 je nějaký bum bum. Tady celý natažený díl sice věcma, které jsou fajn, ale ve výsledku to působí divně, když tam není žádné závěrečné napnutí, kvůli kterému je důvod se těšit na další díl, přestože to má vést k události  dlouho očekávané. A ono to působí divně. Kdyby dávali jeden díl týdně, tak by to bylo ještě divnější. Škoda tedy, ale musím opět napsat: něco tomu prostě chybělo. ()

Reklama

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměrný díl, který pěkně odsejpal. Ale nebylo to jen pěkné... Ciri i při souboji zmalovaná jako holka z E55, navíc právě souboj jí teda moc dobře zahrát nešel, byl nepřirozený. A hyperkorektnost rušila i v tomto díle - homosexuální románek, super... Lesbičky už byly taky, už chybí jen nebinární jedinci a záchrana medvídka mývala, resp. celé zelené planety. ()

Sany33 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Geralt a Ciri cestujú cez more aby sa vrátili k bratstvu čarodejníkov a zúčastnili sa na sneme. Yen zatiaľ rozohráva hru o zjednotenie Severu. Triss je na stope zmiznutých polelfiek. Prevedenie: V komentári k predchádzajúcej časti som napísal, že dávam dve časti tomu aby sa z Marigolda stal buzerant. A v tomto smere Netflix predčil moje očakávania lebo je to iba jedna časť a už to tu máme.  Do toho vždy keď sa musím pozerať na čierneho elfa z dredmi sa mi otvára nožík vo vrecku. Toto je najväčšia neúcta ku knižnej predlohe akú som zatiaľ mal možnosť vidieť. Dopozerám to do konca iba kvôli Cavilovi. 3% ()

exree 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výměna cesty lodí za zabití vodní příšery po dlouhé době měla zaklínačský (road trip) feel, sice samotný souboj (včetně přípravy) s příšerou mohl být delší, ale šlo to. Celkem komická byla znělka ve stylu Mandaloriana když jí Ciri dorazila, ale tak proč ne. Parodický rozhovor Ciri a Marigolda, kdy házeli hlášky místo Geralta a Yennefer, byl zatím vrchol série. Bohužel hned pak přišla naopak nejhorší scéna. Ne že by to k ní už nějakou dobu nesměřovalo, ale ten ultra slizký gay hrabě nebo co to je + Marigold fakt nejdou moc k sobě. Klasický Netflix. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Když se Marigold (Joey Batey) při pozorování Geralta (Henry Cavill) s Yennefer (Anya Chalotra) zmíní o tom, že není nablízku jednorožec, naráží tím na známou sexuální scénu ze hry „The Witcher 3“. (p3tris)

Reklama

Reklama