Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hari se ocitne v záhadném vězení. Dna šokuje pokus o atentát. Gaal se Salvor vymyslí, jak uniknout. (Apple TV+)

Recenze (7)

ESNYR odpad!

všechny recenze uživatele

Titulní sekvence pořád dokáže ohromit. Tekutý písek a barvy jsou to nejlepší intro co kdy kdo mohl vymyslet. No a pak se to pokazilo. A jakože hodně. Koukám na nějakýho pána (to je ten co hrál v asi 150 filmech ale všichni ho znají ze seriálu Černobyl) co má halucinace, křičí, barvy lítají, celé je to divné a začínám mít nepříjemný pocit že se od minule nic nezměnilo a to si houby pamatuju. Pak tam nějaký pán a paní dělají divný pohyby, vedou u toho divný řeči a já nemám tušení co a jak protože jsem ještě vyjevenej z předchozí scény. Pak se tam odehraje celkem slušný souboj a mě se BOHUŽEL začíná vybavovat první serie a začínám si vzpomínat na to kdo je kdo. Pak tam sedí 2 holky uprostřed moře na nějakým voru, jedna vypadá na 25 a druhá na 40 a jako jsou to dcera s matkou ale dcera je starší a matka mladší, protože kryospánek. Potom je nějaká nesmyslně nic neříkající scéna z planety kdy týpek řekne "trezor" pak ještě asi 3 věty a přesouváme se za titulním pánem který je hologram, teda není ale je nějaké vědomí jako hologram, ne jakože hologram ale je uvězněný v hologramu (děkuju děravé paměti že vůbec netuším o co de) hádá se tam s nějakou paní která asi 4x změní vzhled, pak vypadá jinak a vede řeči typu "nic ti neřeknu ale řeknu ti že tím že ti nic neřeknu ti říkám všechno" ..... Pak jsem to vypnul a celá Nadace mi může být ukradená. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znacne rozpacity uvod. Jednak mi neprisiel tak premysleny, ako som bol zvyknuty na scenare dielov prvej serie a jednak aj mnohe dialogy posobili strasne strojene. Hari-ho zmatenost v 4or-rozmernom priestore, ci "dcera-matka" pokecanicko boli dost slabe. Zaskocilo i mozny "last-second-escape" akoby lusknutim prsta v zavere. Slaby priemer, dufam, ze sa seria dostane urovnou nahor. Nehodnotim tak prisne, nakolko som necital povodne dielo. Plne vsak chapem rozhorcenie citatelov, par-krat sa mi to pritrafilo. 45% ()

Reklama

jjjerry odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem pro svobodu, at si každý točí co chce a třeba i vaří co chce. Ale když si v restauraci objednám Caesar salát, chci dostat co jsem si objednal. Nechápu proč tomu někdo říká Nadace, když to s Nadací nemá kromě názvu a jmen postav nic společného. Asimov byl geniální. Scénaristi jsou bohužel hlupáci co nepochopili orginál a snaží se to přepsat a ničí pointu. Kdyby to bylo "jiné sci-fy" bylo by průměrné. Ničím mě to nenadchlo. A ta gender, rasová vyváženost naruby mě fakt irituje. Salvor, je najednou černá holka, ale hrozně "to" irituje. Postavy dělají nelogické kroky, který se snaží trapně vysvětlovat. Je to absolutně nekonzistentní, nepropojené s předchozí seriií a se sebou samotnou. Totální propadák. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro fandy knižní předlohy je to pořád peklo. Goyer nenechal kámen na kameni a nechápu, proč to nepustil do světa jako něco nového. Kdyby změnil jména, z plagiátorství by ho nikdo neobvinil. Až tak moc dezinterpretoval Asimova. Netuším, jak to vnímají neknihové, ale asi to musí být atraktivně vypadající, ale matoucí a zbytečně komplikované. Tvůrci navíc navázali na první řadu bez jakéhokoliv rekapitulace, takže by mě zajímalo, čeho se dá chytit. Sledujete fragmenty odehrávající se nejen napříč vesmírem, ale i časem. Divákům přece nemůže stačit jen to, že to má skvělý vizuál a občas zajímavý moment. No, stejně jako u první řady a třeba u Vychováni vlky....hodně věcí se mi nelíbí, ale ze zvědavosti to sledovat budu. Úplně na hovno to přece být nemůže. Tolik peněz a úsilí... . ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama