Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární
  • Drama

Recenze (1 259)

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

Role jako stvořena pro Jima. Jsem přesvědčený, že nikdo by ho nedokázal v této roli obstojně nahradit. Celkově jde o lepší průměr- 60%.

plakát

Adolf Eichmann (2007) 

Tak jako je Karel Roden v Hollywoodu často obsazován do rolí ruských boháčů, tak podobně Thomas Kretschmann je často navlýkán do urniforem nacistů. V tomto filmu se dozvíme jak byl Eichmann dopaden a vyslýchán. Eichmann není úplně špatným filmem, ale semtam mě trochu nudil. Pro mě 60%.

plakát

Against the Sun (2015) 

Příběh je to fajn o tom žádná, ale upřímně se tam toho nic moc neděje až na pár zajímavých momentů. S filmy, které se prakticky nehnou z místa to není jednoduché, zvlášť když jde o skutečný příběh, kde není moc prostoru pro vymýšlení si, ale párkrát se tyhle statické filmy velmi vydařily viz Pohřben zaživa a především Telefonní budka. Against the sun je navíc velmi podobný první polovině filmu od Angeliny Jolie Nezlomný, takže pro ty co jej už viděli zažijí určitě deja vu. Klobouk dolů před pány ale pro mě jen za 6/10.

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Skvělý úvodní díl jedené z nejlepších triologií co znám. Na začátku spousta otazníků, které postupně agent bez identity odkrývá. Několik skvělých scén, solidní akce a hlavně nezapomenutelný příběh, který dělá tento film vyjímečným. Nakonec nesmím zapomenout zmínit skvělý výkon Matta Damona- 85%.

plakát

Agent Cody Banks 2 (2004) 

První díl nebyl tak hrozný jak jsem čekal, ale tohle pokračování bylo naprosto zbytečné- další z lacině působících filmů o tajných agentech, které za mořem hltají diváci po tuctech, čemuž se při takhle nízké kvalitě fakt divím.

plakát

Agora (2009) 

Filmy o zajímavých postavách historie mám rád, zvlášť když o nich vůbec nic nevím. Škoda, že to je zbytečně dlouhé a místy nudné, nicméně je zde dobře zachycena nesmyslnost náboženského boje. Nebýt Rachel uberu ještě jednu *...50%

plakát

Ahsoka (2023) (seriál) 

Zde na CSFD v hodnocení nad Ahsokou vede Andor, ale u mě je to přesně naopak. Tento seriál je akčnější, navazuje na animované seriály od disney (ty jsem sice neviděl, což je dle kamarádů, co je viděli, docela velký nedostatek) a přináší několik solidních momentů. Za mě super příspěvek do Star Wars univerza a už se těším i na další řadu. Rayi odpočívej v pokoji...7/10.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Perfektní a originální sitcom, u kterého jsem se příjemně pobavil. Škoda, že topka seriálu je tak malá. Tohle je první seriál, který se mi tam o chlup nevlez.

plakát

Al Capone: Zjizvená tvář (1995) 

Poměrně vydařený dokument mapující život legendárního gangstera, který především divákovy zodpoví otázku proč bylo tak těžké dopadnout tohoto šéfa organizovaného zločinu 20 let minulého století...80%.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Masky geniální, pěkná hudba, individuální herecké výkony taky dobré, ale prostě po příběhové stránce pro mě průměr. Kdyby mi kdysi rodiče před spaním o Alence v říši divů četli rodiče, třeba bych si tuhle pohádku oblíbil a i film by se mi líbil více... 60%.