Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Thriller

Recenze (360)

plakát

Přicházím s deštěm (2009) 

Nuda v Los Angeles, nuda v Číně, nuda v Brně. Film plyne tak pomalu, že má člověk pocit, že se zastavil čas. Hartnetta mám docela rád, ale tady se celý film tváří jako když má kuří oko a celkově je tam dost zbytečnej.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Naprostý herecký koncert Samuela L. Jacksona.

plakát

Strašidelné příběhy (2009) odpad!

Celkově to vypadalo jak televizní inscenace. Není to strašidelné není to dobré, je to k smíchu.

plakát

Přístav (2015) (seriál) odpad!

Byl jsem na seriál docela zvědavej, ale už po prvním díle přišlo obrovské zklamání. Má to Dejdar a Čtvrtníček vůbec zapotřebí. Ostatní (ne)herce nehodnotím jsou v každém seriálu jen se mění prostředí. Casting se opravdu vydařil hlavně Václav Jiráček odporný člověk. Seriál plný papundeklu a kulis až běda.

plakát

Na vodě (2016) (seriál) odpad!

Takhle špatně napsaný postavy se jen tak nevidí. Langmajer hraje takový ho debila, že by ho měli pro výstrahu zastřelit. Na druhou stranu Klus nehraje vůbec, měl by radši zpívat to mu jde lépe. O zbytku škoda mluvit. Nechápu, že to může někoho bavit. Je to naprosto k pláči.

plakát

Nepohřbený (2007) 

Celkem slušné gore, ale to je asi tak všechno. Gumový Gremlin a jeho věrný přítel pavouček ještě horor nedělají.

plakát

Ils (2006) 

Absolutně perfektní záležitost. Atmosféra hutná jako prase. Pointa jednoduchá, ale o to víc silná. Doporučuji si o filmu nic nečíst a podívat se na něj večer a potmě. Husí kůže zaručena.

plakát

Nightmare Man (2006) 

Šílenej televizní look, neherci kam se podíváš. Chvílema mi to připadalo jako teleshoping se spodním prádlem. Hrozně ukřičenej film, atmosféra žádná a přirovnávat to k Evil Dead je naprosto mimo mísu.

plakát

Za hranicí strachu (2007) 

Celkem koukatelné, mělo to docela spád. Jen mě tam nějak vadil ten Sean Astin (hobit mu šel líp)

plakát

Lake Dead (2007) odpad!

Neskutečně pitomá a hlavně amatérská megasračka. Na tomhle filmu je úplně všechno špatně. Špatný herci, masky, obraz, zvuk, hudba. Naprostá katastrofa.