Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (720)

plakát

Kořist (2007) 

Lvi (skuteční, naštěstí né digitální) útočí na ženu (Bridget Moynahan je fajn) a dvě děti v autě i mimo něj, při sledování jsem přemýšlel, jestli je to drama nebo horor, ale díky několika záběrům se dá s uvedeným žánrem souhlasit. Za nějakých 80minut čistého času dojde k zhruba deseti drobným útokům, z nichž jich pár končí trochu drsněji. Žádné veledílo, ale kouká se na něj celkem dobře, téměř průměrný filmík s pár napínavými momenty, nějak těsně pod 50%.

plakát

Krvavá sklizeň (2007) 

Tak Hilary Swank mě po dlouhé době vytáhla do kina a zklamaný jsem se rozhodně nevracel. Pěkný horor, voda proměněná v krev, dobytek zachvácený morem a lid vředy, na zem se snesly roje kobylek, z blesků šlehal oheň a já se nenudil, sledoval jsem, jak se tahle sympatická bojovnice se vším vypořádává a jak příběh i přes drobné nedostatky a přílišné plácání se ve snech a vidinách dospěl k celkem zajímavému závěru. Mě se to líbilo a v noci jsem z toho měl zlé sny.

plakát

Paranoia (2007) 

Dítě ukradlo matce duši aneb poporodní psychóza (matka dělá věci, o kterých neví a vidí bludy). Je pravda, že koukat hodinu a půl na Elisabeth Shue na mateřské, není zase až takový odvaz, ale třeba mě se to zrovna líbilo, Elisabeth mám rád a takovýhle jednoduchý filmeček je mnohdy lepší, než když se zápletka nějak zbytečně složitě zamotává. I konec mi přišel ok. Já myslím, že se na to dá dívat celkem bez úhony.

plakát

Smrtonosná past 4.0 (2007) 

Byl to super biják. Ve svém žánru patří k tomu nejlepšímu, co bylo v poslední době natočeno, i když přehršle efektních akčních scén byla trochu na úkor příběhu. Koukalo se na to fakt dobře, ale raději nad tím moc nepřemýšlet. Maggie Q bych i za to málo klidně pasoval na královnu všech akčních záporaček.

plakát

Agent v sukni 2 (2006) 

Blbost, jako Ochránce s Dieselem. Zlatý Pan Chůva Hulk Hogan. Mimořádně slaboduchý scénář prošpikovaný jedním klišé za druhým.

plakát

Akce nemluvně (2006) 

Rozhodně patří mezi ty povedené Jackieho taškařice. Krkolomné akční kousky, humor, hezky udělaný příběh, pěkně vystavěné postavy, prostě dobře vyvážený celek a dvě hodiny jsou pro takovouhle košatou zápletku naprosto přiměřená stopáž. Já se bavil a pěkně si odpočinul

plakát

Alibi (2006) 

Slabší taškařice s jednou mrtvolou a třicítkou různých postav kolem. Podobných propletenců se natáčí strašně moc.

plakát

Bažina (2006) 

I přes obsazení Whitakera a Anwarové a snahu lekat diváky každou prkotinou mě to po prvních deseti minutách přestalo bavit a pak jsem jen koukal na hodiny a odpočítával minuty do konce.

plakát

Bestie Karla (2006) 

Kinofilm, který vypadá jako naprosto rutinní televizní snímek. Takhle extrémně morbidní obsah by měl mít prostě i odpovídající zpracování, jinak to celé mělo raději zůstat u patnáctiminutového dokumentu. Nepříliš zajímavé

plakát

Boží zápasník (2006) 

Zápletka taková nějaká byla, ale jaksi nevyužitá. Film na mě působil kapku mdle a Jack Black jakoby se ani moc nesnažil. Přidat šťávu to chtělo, ale hodně se mi tam líbila ta jeptiška, taková mexická Winona Ryder.