Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (416)

plakát

Americká vražda: Rodina od vedle (2020) 

Mno je fakt že Wattsová byla extrémní slepice která si o to vyloženě koledovala. Její závislost vyblít sebemenší blbost na spacebook a čekat na lajky a digipohlazení značila že ani ona to v hlavince neměla tak uplně v pořádku. Každopádně její osud zabrnkal tragickou notu kvuli celkem banálnímu důvodu ale že to odnesnou s ní i její 2 prťaví caparti, to už je dost hardcore. To že to dopadne tak jak to dopadne bylo jasný hned od začátku i když sem o tom případu nevěděl zhola nic ale při zjištění jak to vlastně probíhalo, mrazí v zádech. Netflix tyhle dokumenty zvládá i když tady by neškodilo míň cpát do filmu ty stohy textovek a příspěvků ze všech těch aplikací který za den sjížděla. Z toho mi bylo trochu nablití a měl sem cukání jí zabít sám.

plakát

Chainsaw Man - Inu to Chainsaw (2022) (epizoda) 

Attack on Titan mě nějak nechytnul, Saitama si mě získal. Trailer na Chainsaw Mana vypadal hodně našlapaně, takže sem čekal nějakej nářez a hned první díl ani trochu nezklamal. Začátek trochu okecávačka s pejskem ve tvaru motorovky(?) ale už po pár minutách se to přesunulo do skladiště kde začal ten správnej masakr. Jestli budou další díly ve stejnym duchu, tak tu mám novýho favorita než přijde OPM3.

plakát

Jolt (2021) odpad!

Mno je vidět že to dělala žencká.

plakát

Gantz: O (2016) 

Brutální sekaná plná hopsajících koziček a šílených kamerových nájezdů na vagíny hlavních hrdinek. Příběhově opět shit ale vizuální gore orgie a čim dál tim silnější hordy démonů z pekla, valící se na hráče, jsou prostě bezkonkurenční. Stejně jako výbava kterou používají. Digi kladivo je naprostá pecka a ta uploadovací bola stála taky za to.

plakát

Interceptor (2022) 

Slušný. Za takovej biják by se dneska nemusel Lundgren, Seagal nebo JCVD vůbec stydět. Má to nějakej rozpočet, akce střídá akci a Elsa je navíc uplně stejně tupá herecká motyka jako výše zmínění akční páprdové, takže za mě jo. Je to gut.

plakát

Za hranicí strachu (2007) 

Mno hodně přibarvený oproti reálu ale i tak docela ucházející sekaná. Constanzo holt nebyl žádnej čučkař a kdyby mu to jeho šamanství nestouplo do hlavy a nenechal si unést pro změnu mladýho amíka a ještě ke všemu synovce policajta, kdoví kolik by jich nakonec na tý farmě našli. Každopádně to téma o Narcos Satánicos je hodně zajímavý, jen ten film je takovej průměrnej až obyčejnej.

plakát

Král Syrohlav (1986) 

Perfektní béčková bejkárna o dvou a půl metrový potvoře která masakruje obyvatele prdelákova někde v Irsku. Je to šíleně amatérský a hrozně dementní ale na druhou stranu se Syrohlav vyškrábe ze země během prvních 10ti minut a pak už to mydlí mejdlem přesně tak jak divák očekává. Nad tou legrační maskou bych se moc nepozastavoval zvlášť když herci co tu hrajou, jsou snad nejošklivější herci co kdy v jakym filmu hráli ale každopádně už si s tim mohli dát tu práci a trochu víc tu masku rozpohybovat. Suma sumárum je to blboučký béčko se skvělou atmoškou a srandovní příšerkou, která to velice slušně štípe a o to jde především.

plakát

Ozbrojení a nebezpeční (1986) 

Obsazení a tvůrčí tým sliboval skvělou zábavu ale ve výsledku je to jenom další z řady nevtipných 90's komedií ve který se mihne docela slušná řádka známých xichtů.

plakát

3 Guys 1 Hammer (2008) odpad!

To je vtip že tahle sračka tady má svůj profílek v dokumentech? Obyčejnej snuff kde si placatý držky z ukrajiny náhodně zastaví projíždějícího chlapíka a pak mu kladivem schovanym v igelitce z lidlu pěkně detailně rozmašírujou hlavu na padrť. Neni v tom žádný umění, je to čistě jenom leaknutej záznam jedný z jejich spousty vražd, který si pořizovali na památku a ještě se u toho evidentně výborně pobavili. Kdo tomuhle hnusu dá něco jinýho než odpad, je podle mě normální pozérský vemeno.