Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Horor

Recenze (48)

plakát

Matky (2021) odpad!

Odpad...za tu koupenou kurvu. Totalní trapas. Ostuda všem, kdo se na tom podíleli.

plakát

Střípky ženy (2020) 

Tenhle snímek jsem si záměrně nechávala, až budu mít po svém porodu. Poporodní vložky, namražený hrášek,...herecká autenticita, Kirby především mě zaujala. Skvělá kamera. Film o noční můře kažehého nastávajícího rodiče.

plakát

Karel Svoboda: Šťastná léta (2020) 

Tenhle počin rozhodně nelze nazývat dokumentem. Hrozně mi vadilo vykreslování pana Svobody jako poloboha a postrádání jakékoli kritičnosti k osobě skladatele i dokumentu samotném. Rozhovory s lidmi, kteří říkají jen hezké věci. Zajímavé rozhodně byly archivní snímky z tehdejšího showbyznysu, to samé se už ale nedá říct o těch, které pocházely z rodinného archivu. Až příliš mnoho záběrů, které jsou snad cenné jen pro nejbližší členy rodiny. Zejména pak ty záběry, kde je pořád dokola pohled na Kleina Svobodu. Z toho člověka mám husí kůži. Závěr podtrhlo naučené prohlášení vnučky Gréty o reinkarnaci. Absurdita. Tohle podle mého názoru nemělo jít nikdy ven.

plakát

Proč? 13x proto (2017) (seriál) 

Tohle by se melo pouštět na Den dětí místo starýho filmu o Husovi a Žizkovi..jestli se to sakra ještě vůbec dělá.

plakát

Spalující touha (1999) 

Když se vrátíte po jedné divoké noci a pustíte si tohle závěrečné Kubrickovo dílo, za deset minut zjišťujete, že jste byli pohlceni a není návratu. Při scéně v maskách napětím nedýcháte a někde vzadu si pohráváte s vlastními myšlenkami a dostáváte se do naprostého emocionálního rozpoložení. Vykoupením je pro vás závěr, kdy vám Nicole prozradí, o co jediné vlastně jde a jak to napravit (i když už jste na to dávno přišli sami)....

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) odpad!

Problém filmu je mimo samotné stupidní předlohy výběr dvou hlavních představitelů. Dakota bohužel podobně jako její matka neoplývá zjevným hereckým talentem. Po pěti minutách jsem si přála, aby se tužka, kterou Anastasia významně ožužlává zapíchla do jejího mozku a film by byl u konce. Mezi hereckou dvojicí není absolutně žádné erotické napětí a tím pádem to prostě nefunguje a je to tlačeno odněkud z paty. Není to ani romantické, ani erotické, ani inovativní. Je to prostě jen stupidní a směšné. Jestli je kniha alespoň z části podobná tomuto, tak mě uráží, kolik žen (a doufám, že jen žen) propadlo tomuhle rádoby masturbačnímu materiálu.

plakát

Líbánky (2013) 

Vykonstruované, nelogické, trapné a herecké výkony mimorádně nepřesvědčivé. Marně hledám něco k pochválení.