Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (548)

plakát

Pobřežní hlídka (2017) 

Ale vůbec ne, zdejší blbečce zase jako hejno papagájů opakuje dokola jak to bylo zklamání atd. Dobrá zábava, hezký lidi, holkám se prsa jen třásly, chlapi měli svaly i na svalech, dobrá show!

plakát

Území mrazu (2013) 

Místo aby se tam proháněli po aljašský tundře, tak 60 procent filmu sleduju nařikání dvacetiletý smažky, která prodává vlastní pipku bo je sama pipka.

plakát

Bullittův případ (1968) 

Dobrej Stýf, dobrej mustang, dobrá honička..dobrej film.

plakát

Špunti na vodě (2017) 

Když nepočitám tradiční genderovou zápletku českého filmu, totiž že chlapi se ukážou jako totální podpantofláci a baby jako megery se kterejma neni k vydržení, tak to celkem šlo.

plakát

Pohádky pro Emu (2016) 

Vetchej je tu nějak zvláštně nepříjemnej, takovej trochu zrmd, celá pohádka je vytržená jakási, atmosféra totálně mimo...achjo. Gajslerová hraje howno.... jedinej příjemnej člověk tam je Polívková.

plakát

Jack Reacher: Poslední výstřel (2012) 

Džek se pohybuje jak panter s tak macatou aurou vlastní legendy, že bych nevěděl, jestli mě chce ohromit tim, že si dokáže zapamatovat šest čísel anebo jestli mě chce vošukat. Nevadí. Rozamunda měla kozičky tak napláclý chudinka že byla vidět každá žilka v dekoltu, no přátelé... chvíli to baví, ale pak to člověk stejně přepne na Válku skladů no ne?

plakát

John Wick 2 (2017) odpad!

Nechápu co na takový nesmyslný bezduchý sračce, kde jde jen o to, kolik hlav Kýnurýfs prostřelí, všeci vidí. Kýnoše naučil někdo padat na zem, tak furt padal na zem, chytal někoho do kravaty nohama, pak ho střelil do lebeně...akorát už ve filmu nebylo jak si 30x co tohle udělal 30x tu haksnu prostřelil.... Ty vole, vod začátku chodil, jak kdyby měl v kyčlách artrózu III.stupně, bugymen vole..ach jo... a ty lidi jsou asi uplně zblbý, kontakt s realitou nula, že se jim toto líbí..

plakát

Zúčtování (2016) 

Začátek dobrej, pak ty nemocný děti mě srali no, a pak už to ylo moc překombinovaný..

plakát

Bod zlomu (2015) 

Ekoválečník Ozaki, to mě teda poser.... co je to za hodnoty...? Ekokecy, pak vezmu motocykl a pojezdím biospolečesntví jak jen to jde.... ach jo. Ale dobrá akce..