Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (889)

plakát

Liga spravedlivých: Temno (2017) 

Sice mám radši klasickou rubárnu, ale je třeba ocenit tu temnotu. A Bažináče. Jen tak dál. Třeba se jednou dočkám i erkového animáku.

plakát

Inferno (2016) 

Šifru mám rád, Anděli jsem kousnul. Ale tohle je na mě vážně moc. Snad to Hanksovi za ty prachy stálo. Nebýt dobrá duše, posílám to rovnou do odpadu. Nebo do Pekla.

plakát

Kráska a zvíře (2017) 

Neurazí ani nenadchne. Žádná inovace, jen otrocká adaptace. Vizuálně je to povedené. Chtěl bych vidět toho ňoumu, který považuje Emmu za krásku. Písniček je tam subjektivně asi 168. Je to k nevydržení. Bohužel jsem byl okolnostmi nucen jít na dabovanou verzi. Moje škoda.

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Tak nám skončila sedmnáctiletá sága a na jazyku po ní zůstala celkem hořká pachuť. Co se stane s Loganem a Charlesem bylo celkem jasný. Ale v tomto případě bych rád věděl, co tomu předcházelo. Proč mutanti zmizeli? Co se stalo ve Westchesteru? A proč Logan ztrácí svoje vlastnosti? A ještě pár dalších věcí. Film vlastně funguje pouze v bojových scénách. Hlavně proto, že X-23 je bad-ass a Wolvi je ve formě. Ale ta citová stránka mě nějak minula. A to jsem si chystal kapesník. Wolverine a profesor X by si rozhodně zasloužili mnohem lepší rozloučení. Možná tomu chybí Brian Singer. Škoda. Takhle si budu pamatovat jenom finální scénu, respektive záběr. PS: Díky Deadpoolovi se konečně studia nebojí natočit dospělý komiksový počin plný krve a fuckování. ZaplaťWade za to!

plakát

John Wick 2 (2017) 

Johnu Wickovi je znovu odepřen důchod a akční orgie pokračují. Zaplaťpánbůh za to. Vizuální stvárnění akce je bezkonkureční, hudba skvěle doplňuje a Baba Jaga řádí jak morová ruka. Jako dezert bych prosil třetí díl.

plakát

Ve jménu krve (2016) 

Ze slušnosti k Melovi to nepošlu do odpadu, ale je to těsné. Naprostý blábol a nesmysl o ničem. To už je na úrovni filmů s Cagem. A to už je co říct. I těch 88 minut je ztráta času.

plakát

Opičí maska (2000) 

Lehké lesbické soft porno, říznuté kriminálkou. Jako experiment dobrý, ale Základní instinkt může být pouze jeden.

plakát

Stopy vraha (2000) 

Tak snad alespoň jedna hvězda za tu krásnou prdelku Brutální Nikity.

plakát

Piková trojka (2003) 

Pochybuju, že si někdo zapamatoval něco jiného, než věšáky Meg Ryan. A celkem mě překvapilo, kdo že to natočil.

plakát

Prokletá Argentina (2003) 

Díky naší komunistické minulosti to asi dokážeme pochopit. I když k takovému peklu jsme to snad dotáhnout nestihli. Celkově ale film spíš nudí a zdá se dvakrát delší.