Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (63)

plakát

Twilight sága: Nový měsíc (2009) 

Nevim no.. Ta holka je uplne neschopna se o sebe postarat, az je to obcas iritujici.. A ty dve hodiny jsou na tento film fakt dost. Ale i tak se mi na tom filmu neco libi.. Takze ***

plakát

Sherlock Holmes (2009) 

Pro me byl Sherlock trochu zklamani. Sice se mi libili herci s Downeym, ktery mi tady obcas pripomnel pirata Jacka Sparrowa z Piratu z Karibiku tim, jak se porad klatil a svym "lehce mimo" pohledem. Taky nektere hlasky staly opravdu za to. Celkove mi ale film prisel zdlouhavy a bez nejakeho zasadnejsiho dejoveho zvratu.. 70 %.

plakát

Láska rohatá (2009) (TV film) 

No, zadna slava.. Nove ceske stedrovecerni pohadky porad hluboce zaostavaji za ceskymi klasikami, ale oproti "Kouzla kralu" z minuleho roku vidim posun o jednu hvezdicku dopredu.. Treba za tri roky uz bude konecne stat za to :)

plakát

Avatar (2009) 

Avatar 3D v IMAXu.. Muzu jen doporucit! :-)

plakát

Persepolis (2007) 

Nevim.. Tento film jsem moc nepobral.. Chybi mi asi znalosti novodobe historie Iranu, abych tento film mohl ocenit vice. Pribeh micha autobiograficke a politicke prvky a obcas jsem se ztracel. Animace mi taky neprisla moc zajimava, takze davam 2*. btw. Docela by me zajimalo, cim tento film zapusobil na vsechny ostatni, jestli tomu vsemu rozumi a nasli se v tom, ze ma prumerne hodnoceni 86 %..

plakát

2012 (2009) 

No to bylo neco.. Sel jsem do kina s ocekavanim na dobry katastrofcky film s hromadou super efektu a nejakym rozumnym dejem, ktery udrzi pozornost a zaujme. Asi jsem si spletl sal.. Film se tak nejak normalne rozjel a cekal jsem, co bude dal. Cely dej se zacal tocit kolem jedne americke rodinky, ktera se tak krasne vyhybala vsem nastraham a smrti, ze by se divili i ve Final Destination, tatka by mohl davat lekce v rizeni agentu 007 a vsichni byli typicky americky uvedomeli... Cely dojem sel do haje a po pulce filmu jsem si rikal, ze by mozna bylo lepsi, kdyby konecne umreli.. Konec byl k unudeni a jako obvykle preslazeny..

plakát

Monstra vs. Vetřelci (2009) 

Animace se mi libila opravdu hodne, ale ten pribeh.. Nevim, jestli jsem na to uz moc stary, ale dej byl o nicem. Sem tam dobra hlaska, ale jako celek velmi slabe. Videt jedenkrat a dost..

plakát

Transformers: Pomsta poražených (2009) 

Co se tyce pribehu, tak je film rozhodne slabsi nez prvni dil.. Obcas se mi zda, ze se scenaristi lehce zkourili, protoze nektere sceny a dialogy byly hodne mimo. Jinak doporucuju zajit do kina, protoze Transformers na male obrazovce opravdu nevyniknou a ty efekty za to stoji. 70 %

plakát

True Blood: Pravá krev (2008) (seriál) 

Zatim jsem videl jen dva dily, takze to hodnoceni neni konecne. Ale jestli to takto pujde dal, dostanu se maximalne ke trem.. Upiri tematiku a filmy mam dost rad, ale toto je zatim strasna blbost.. Dost mi tam toho chybi. Vlastne skoro vsechno.. :-/