Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (765)

plakát

Jak básníci čekají na zázrak (2016) 

Minule jsem naději v Básníky jednoznačně ztratil, teď se stal malý zázrak. Snad pro tu roztomilost Lindy Rybové, možná kvůli pár záběrům od nás z Kladna nebo pro ten letmý pocit Štěpánova déjà vu, jsem s tímhle dílem spokojenější než s těmi předchozími porevolučními. Nostalgie má svoje kouzlo ..

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) odpad!

Já vím, zasloužil bych za ten odpad na holou. A třeba by se mi dostat naplácat i líbilo. Vám, co jste z tohohle filmu byli pozitivněji naladěni, snad ne?

plakát

Míč (1991) (TV film) 

Před telkou sedí pes a panáček / s Míčem a Sklepáky se oba nudíme / proč jen být doma / když všechno smíme / ale Sklepáky / chcem veselejší vidět. Vltava klubající se teprv na hudební svět budiž, ovšem divadlo Sklep, to je jiná káva. Chtěl bych napsat černá a hořká, jak by se to k jejich neomaleným eskapádám hodilo, jenže tahle je totálně bez chuti ..

plakát

Multicar Movie Show (1998) (pořad) 

Za čtyři. Samozřejmě s obavami, abych za takovéto hodnocení nebyl přeřazen na strusku. Tu nejstruskovatější. A komu se to nelíbí, ať si dá jedňu těplú vaňu ňa mňa!

plakát

Nějak se to komplikuje (2009) 

Děkuji pane Jančuro, že je filmová nabídka u vás v RegioJetu tak omezená (a wifina mizerná). Tohle byl totiž jediný film ve výběru, který jsem ještě neviděl. Ale k tomu mátovému čaji, co ve vlaku podáváte, se to docela hodilo, jelikož bylo potřeba si ho něčím pořádně osladit. Ideálně touhle romancí o seniorském sexu. Jen teď přemýšlím, co si pustím při další jízdě. Ajej, nějak mi to komplikujete ..

plakát

Krásná Junie (2008) 

Artové Beverly Hills 90210. Všichni jsou tu sympatičtí, usměvaví a nejspíš i věčně nadržení. Tedy až na jednu tajemnou krásku jménem Junie, díky jejímuž kukuči (a poprsí) jsem dokázal přečkat oněch devadesát šíleně dlouhých minut. Ovšem jakmile se objevily závěrečné titulky, byl to pro mě tak opojný moment, jako když pustili Donnu k maturitě ..

plakát

Pinocchio (2012) 

Že mě ale vzali šmahem. Na vykreslení mého poutavého příběhu o lumpačení, neúctě k seniorům (promiň, Geppetto) a zakoukání se do holky s modrýma vlasama, jsem pózoval filmařům jen pětasedmdesát minut, což krásně rychle uběhlo. A navíc mi to na plátně i slušelo ..

plakát

Lidská stonožka (2009) 

(Troj)pes, (troj)člověk, to všechno bylo fajn, ovšem chyběla tomu pomyslná kyselá třešnička na vrcholku nechutného dortíku v podobě angažování herce Ivana (Troj)ana ..

plakát

Kobry a užovky (2015) 

Otevřít si krámek s hadrama na nejblbějším místě v Kladně, tak to fakt musí mít člověk pořádný koule. Prušinovský a oba Hádkové je zjevně maj, takže to obrátili ve zlatej důl. Ten filmovej, samozřejmě, protože už tu hodně dlouho nebyl takhle povedenej českej film, ještě k tomu ze současnosti. A navíc mi to pokoukání ještě vylepšili pohledem (z onoho krámku) na panelák, kde jsem vyrůstal ..

plakát

Mulit (2003) 

Absolut Mulit.