Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (446)

plakát

Renfield (2023) 

Neni to ani vtipne, ani divne, ani akcni.

plakát

John Wick: Kapitola 4 (2023) 

Šíleně přepálené a za vlasy přitažené. Chyběla tomu gradace, nové nápady, mnohem nemilosrdnější střihač a především scénarista, který umí napsat dialog.

plakát

Velryba (2022) 

Mame byt zhnuseni. Mame byt dojati. Mame verit, ze Charlie se z velke lasky rozhodl vznesene uzrat k smrti. Ale pritom vsem vede vcelku cily spolecensky zivot. Konstrukt, ktery nefunguje, snazi se z vas dojit emoce, ale na oplatku nic nenabizi. Morbidne obezni je tak predevsim Aronofskeho predstava o vlastni genialite.

plakát

Ruža pre nevestu (2023) (pořad) 

Ruza pre nevestu serviruje opravdove napeti - predevsim v retni oblasti vetsiny divek uchazejicich se o Kena z Bangkoku. Pokud ani jedne z nich jeji pysk ve velkem finale neexploduje, budu vylozene zklamana.

plakát

Bostonský škrtič (2023) 

Tvurci mohli pomerne dost usetrit pri obsazovani - vetsi herecky talent a schopnost utahnout cely film by melo i drivko od nanuku. Ale uprimne, ani sebelepsi drivko od nanuku by nezachranilo tenhle naprosto bezpohlavni scenar, ktery misto napeti serviruje nudu. Coz je dost na povazenou, vzhledem k tomu, ze skutecny pribeh Bostonskeho skrtice/skrticu je hodne stavnaty.

plakát

Princ Mamánek (2022) 

Deti se z toho pokakaji. Nikdo jiny se z toho ale nepokaka.

plakát

Luther: Pád z nebes (2023) 

Luther nikdy nebyl nejak propracovana postava, byl jenom jednim z piliru serialu, tema dalsima byli jeho sidekickove a kriminalni pripady. Film se ale z nejakeho zahadneho duvodu rozhodne dva pilire zborit, postavit Luthera do cela samotneho a zduraznit naprostou vytezenost teto postavy. Navazal tak na 4. a 5. sezonu serialu, ktere uz mlatily jenom prazdnou slamu. Kriminalni zapletka je tu trapne prekombinovana a dost stupidni, postavam chybi jakakoli motivace a hemzi se to tu nonsensy. Upocena snaha o barevne akcenty v obraze je jak z filmarskeho slabikare a misty pusobi az sprtacky. Touha zakotvit nekde mezi Bondem a Sherlockem zkratka tvurcum tezce nevysla. Neni to ani dost chytre, ani dost akcni.

plakát

Dobré ráno, Brno! (2023) (seriál) 

Hodne velka a dobre napsana paradicka plna insightu z branze.