Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (448)

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Velká vlna (2022) (epizoda) 

A kolik to tak bude mit sezon, nez se konecne k necemu dostanem? Protoze ani po ctyrech dilech se Prsteny moci nezvladaji odlepit od zeme a dal nas muci touhle nezazivnou expozici. Na zadne z postav vam porad nezalezi, vsechny lokace porad pusobi hrozne umele a sterilne, porad to nema zadny rytmus a porad mate pocit, ze 3/4 kazde epizody by se daly s klidem vystrihnout a nic by se nestalo. Byt autory tohohle serialu, vazne bych uvazovala o zmene nazvu na Prsteny bezmoci, lepe to vyjadruje jejich snazeni.

plakát

Elvis (2022) 

Krasny priklad hollywoodske inkluze. Nechali napsat a rezirovat film lidi, kteri prave prodelavali epilepticky zachvat.

plakát

Sandman (2022) (seriál) 

Myslenkove asi tak hluboke jako hodina filozofie ve skolce. Chvilema mi to prislo az moc Disney.

plakát

Bridgertonovi (2020) (seriál) 

Kyc jak bic, ale dobre se u toho ji bonboniera.

plakát

Zlá krev (2017) (seriál) 

Paradni herecky koncert, ktery ma vic vrstev nez cibule.

plakát

Schodiště (2022) (seriál) 

Nejlepsi scenar uz napsal zivot sam, bohuzel serial silny pribeh rozdrolil diky nesmyslnym skokum v case a relativizovani uplne vseho, takze zustava kvalitou daleko za dokumentem. Jedine, co to cele drzi koukatelne, je fantasticky Colin Firth.

plakát

Morbius (2022) 

Pujcime si masky z Buffy a po dobu 105 minut se pokusime nerict ani jednou slovo BATMAN.

plakát

Seveřan (2022) 

Vezmete vetu (mrk mrk, znate z Hamleta) “syn chce pomstit vrazdu sveho otce” a naredte to na umorne 2 hodiny jebnutyma radoby mystickyma odbockama, behem kterych si muzete vychutnavat protejn sejkama vyhonenou muskulaturu nejhorsiho ze Skarsgardu, premirou botoxu zkamenely oblicej Kidman, nebo premyslet, jestli je Anya Taylor-Joy robot. Jedine, co se tu da jeste tak pochvalit, je kamera.

plakát

Batman (2022) 

Neo noir, na který je radost se dívat. Kamera je skvělá. Poprvé taky Batman nepůsobí tak sterilně, což je krom režie i zásluha Pattinsona, který je sice na Batmana krapet mladý, ale ve výsledku mu to rádi prominete. Je to celé prostě příjemně masité. Stopáž sice těžce přefouknutá, ale tak mladí jsme jenom jednou, ne?

plakát

Bábovky (2020) 

Dalsi slepovana ceska traga, ktera ma komedii mozna tak v popisku. Byt se odehrava v Praze, smrdi malomestactvim, vykonstruovanosti a ten zaver je snad spatny vtip (mozna proto to mela byt ta komedie).