Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (69)

plakát

Domácí mazlíček (2008) 

Trosku trapnej film o tom jak se z ne moc hezkejch holek chtej stat dilinky to si myslim ze se ne moc dobre vydarilo. Tri hvezdy akorat za prumernej hereckej vykon uzasny Anny Faris, ktera by priste mela jit spis do hororu.

plakát

Hledá se Nemo (2003) 

Nema to chybu, na to bych se mohla divat porad dokolecka:-D Tomu vazne nejde co vytknout. Roztomilej Nemo jak hleda svyho tata kterej ho taky hleda. Pak pratelsti zraloci a nejvic vygebena Glorie proste co dodat:-D

plakát

Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů (2009) 

Tak trojka si myslim ze je asi nejslabsi a to ma jeste prijit ctyrka ikdyz jejiz trailer sem videla a nema to chybu:-D Ale zpet k trojce nevim no..me to spis prislo jako kdyby reziser uz nevedel co vymyslet tak si vymyslel pribeh co s Ledovou dobou nema vubec nic spolecnyho meli by to spis prejmenovat

plakát

Doba ledová 2: Obleva (2006) 

Rika se ze dvojka nenavaze uspesnosti na jednicku ale myslim si ze tady se to s klidem jeste povedlo. Pribeh byl podle me jeste zajimavejsi a opet bylo na co koukat.

plakát

Doba ledová (2002) 

Icq Age? nejlepsi kreslena pohadka co tu kdy byla...predcila v poho i Hleda se nemo coz si myslim ze byl taky trhak na hodne dlouhou dobu. Pribeh je uzasna propracovanej neni co romu vytykat.

plakát

Deník princezny 2: Královské povinnosti (2004) 

Tak druhej dil uz nebyl tolik propracovanej jako jednicka ale i presto se mi to libilo. Bylo se na co zase koukat. Protoze Anne je fakt roztomila kdyz pokazi na co sahne:-D

plakát

Deník princezny (2001) 

Nevim no mozna jsem naivni ale me to proste zaujalo. Myslim ze to ma docela dobrej pribeh jak se z obycejny stredoskolsky holky muze stat princezna...jako proc ne? Kde je napsany ze by to tak nemohlo bejt. Me se to zdalo dobry...navic Anne zahraje snad vsechno uplne suprove:-)

plakát

Černé Vánoce (2006) 

Inu proc ne. Taky jeden z malo filmu co nosi nalepku horor naprosto pravem. Bylo tam par nechutnejch scen takze proc ne mozna to mohlo bejt trochu propracovanejsi ale tak dejme tomu.

plakát

Bazén (2001) 

Dejme tomu ze tomuhle se dalo rikat trochu i horor narozdil od jinech kousku ktery se tak jenom jmenujou docela me tam prekvapili ty cesky herci ktery tam podle me nemeli co delat to akorat ztratilo na nemecky originalite.

plakát

Armageddon (1998) 

Ma cenu to komentovat? kdyz jsem to videla poprvy hezky jsem si pobrecela a hned jsem vedela ze tenhle film zapadne do my trilogie katastrofickejch filmu spolecne s Titanicem a Pearl Harborem, ale musim rict ze se na to muzu divat po kolikaty chci a ty slzy proste ukapnou. Dobre propracovanej film na kterym si dal Bay opravdu zalezet jen skoda toho smutnyho konce ale muselo to prinyst obet hlavniho hrdiny.