Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (532)

plakát

Pes baskervillský (2018) (divadelní záznam) 

Být u toho by bylo jistě lepší, ale i v TV to nebylo špatné. Jediná výtka - to vážně museli tak moc prodávat otáčecí hlediště? Vždyť ho všichni známe, točí se tam už 70 let a není třeba, aby diváci z prakticky nepřetržitého otáčení dostali mořskou memoc...inscenace mohla být víc sepjatá.

plakát

Zdivočelá země (1997) (seriál) 

Krásná předloha a povedené zpracování.

plakát

Gentleman s pistolí (2018) 

Ani Bob nedokázal nudnému a nesympatickému grázlovi vdechnout trochu něčeho, proč bych na to měla koukat. Stárnoucí kráska Špačková to taky nevytrhla. Raději si hned spravím chuť na Podrazu nebo BCASK.

plakát

Zkáza Dejvického divadla (2019) (seriál) 

Velmi povedený seriál plný neotřelých situací a gagů. Dovedu si představit výhledově pokračování, třeba na zájezdu s divadlem.

plakát

Malá vizita (2015) (divadelní záznam) 

Inspirativní kongenialita.

plakát

Jan Palach (2018) 

Nesl spoluvinu na dalších obětech včetně sedmi mrtvých. Lhal o tom, že je součástí skupiny. Nevzpomněl v dopisech na své příbuzné. Oficiální důvody jeho činu jsou velmi pofidérní. Film tato fakta zamlčuje. Naopak JP nazírá centristickým pohledem, kolem něco se všechno točí - tak to skutečně býti nemohlo. Byl to spíš nenápadný tichý a místy asi dost nepříjemný člověk, vzhledem k jeho diskutérské urputnosti. Film je pohádkou se špatným koncem. A pohádky se špatným koncem nejsou dobré.