Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (964)

plakát

Tři vteřiny (2019) 

Nemám rád filmy o zločincích. Tenhle týpek v tom byl v podstatě nevinně, když se to vysvětlilo. Tedy byl skoro ten hodný. Film napínavý strašným způsobem. Jedinými kaňkami bylo neposlechnutí ženy s odjezdem v jednu a závěrečná "filmová" odchodová scéna.

plakát

Collateral Beauty: Druhá šance (2016) 

Film, na který bych se nejraději nedíval, neboť slzy mi tlačil z pod víček už od začátku. Pro mě, kromě scén v protisměru na kole, dokonalá bolestivá i naději dávající záležitost.

plakát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) 

Čekat méně je někdy lepší. Jako v tomto případě. Film na úrovni Star Treku. Některé momenty jsou vtahující, ale jinak si tak nějak film plyne. Kdyby to bylo celé formou jako vyprávění hlavní hrdinky o její minulosti, tak by to byla dynamická pecka.

plakát

Jump street 21 (2012) 

Geniální vtípky střídaly méně povedené, Sprosté zbytečně moc. Uvěřitelné málo. Škoda. Času.

plakát

Nech svět světem (2023) 

Nelíbilo se mi skoro všechno, ale tak už to na tom světě chodí a s jeho filmovým koncem není třeba zacházet jinak... Komorní preapo drama je v rámci rozdaných karet odehráno dramaticky a uvěřitelně. Pochyby a nervozita lezla všemi směry. A na závěrečný happyend si názor udělejte sami.

plakát

Star Trek: Do neznáma (2016) 

Díval jsem se s mírným quilty pleasure. Nepřináší to nic moc nového, ale taky to kupodivu v rámci možností drží tvar, který neunudí. Zbytečné protahování akčního finále by srazilo hodnocení dolů, ale vyrovnaly je u mě smutně vysoké ztráty na posádkách lodi i stanice. Viděno optikou laskavého diváka, fanouška sci - fi.

plakát

Avanpost (2019) 

Solidní sci - fi. Natočeno slušně. Viděno v anglické verzi, takže ruský feeling moc cítit nebyl.

plakát

Kouzelníkova slonice (2023) 

"Evropská" animace ve mě budila nedůvěru, ale nakonec se odehrál lehce smutný příběh s dobrým konce, tedy vlastně pohádka... 🙂

plakát

Prospektor (2018) 

Tak poctivě natočený a odehraný film, že jsem byl skutečně napjatý a vtažený do děje... a to se počítá natolik, že to přebilo i ten retro vzhled kosmické techniky...

plakát

Sully: Zázrak na řece Hudson (2016) 

Nečekal jsem, že bude pokorný realismus vytvářet tak silné napětí! Možná jsem to mohl předpokládat, když to je dílo p. Eastwooda...