Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (964)

plakát

Mezi živly (2023) 

Kdyby to nebyl chemicko - fyzikálně takový úlet v samém základu, mohlo to být úplně super... 🙃 Nakonec totiž "spoiler allert" nešlo o obchod, ale "o Tebe".

plakát

Úžasný Mauric (2022) 

Děti to kupodivu bavilo celé, byť na dětský film mi způsob vyprávění přišel příliš náročný. Lehce šílené, místy ošklivé. Docela vtipné a chytré.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci (2022) (seriál) 

Je to obrazem násilí páchaného na evropském dědictví, ale i tak to dědictví probleskuje a dává příběhu smysl. V něčem je prostor seriálu výhoda, nenutí ke zkratce, jinde lehce nutí k vlažnému posunu děje. Ovšem - je to fantasy jak bič a tedy super, už samo o sobě. Jako bonus, nevyžívá se v ohavnostech jak GoT. Nu, další série by měla s blížícím se konfliktem zahušťovat.

plakát

Super Mario Bros. ve filmu (2023) 

Tak nakonec sáhnout do neznáma nebylo zas tak marné. Barevné, chvílemi napínavé, ale přes to všechno trvale šílené. Prostě herní adaptace. Zlý želvák ukrutný.

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Byla to mamlasovina na druhou. Chvílemi velmi zábavná, chvílemi se úplně nedařilo. Chvílemi i napínavá a dojemná. Brutálně barevná, asi aby byl vidět ten rozdíl se šedí, když přišla. Nu, nebylo to skoro ani na tři hvězdy. Ale za zmršené titulky a páchnoucí český název filmu rehabilitační hvězda nahoru.

plakát

Hercules (2014) 

Nečekaně krvavé, na mě až moc. Příběh smutný...a krvavý, hodně krvavý. Jinak v rámci žánru příjemné překvapení, které kulhá tak nějak přiměřeně...

plakát

Kocour v botách: Poslední přání (2022) 

Jedničku jsem neviděl, tenhle film je pecka! Kocour je namyšlená sralbotka, ale Perrito vše zachraňuje, dělá ťutíkové a jeho svetřík, ukrutné terapeutické bříško, optimismus, přátelství zachraňují film i Kocoura v botách! Mazec! Smrti se teda děti bojí solidně! Ve finále vlastně nejen děti...

plakát

Ztracené město Z (2016) 

Film jako za starých časů. Vyprávění plyne. S hrdinou můžete souznít nebo se odpoutat, stejně se ztratí v džungli touhy po... slávě? Poznání? Dobrodružství?

plakát

The Covenant (2023) 

Velice neuvěřitelný příběh, který je natočený tak skvěle, že mu to odpustím. Jake Gyllenhaal tentokrát využil prodělanou CMP v roli dokonale. Hudební doprovod byl nervy drásající a dotáhl tu pátou hvězdu! Tohle se dá hned znova!