Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (2 318)

plakát

Hrozba smrti (2024) 

Za mě fakt pecka, která nenudí. Původní film mám rád a je to klasika, ale tohle má svižnější tempo a nápaditější akci. McGregor je fakt vtipnej magor. Za mě 90% :)

plakát

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023) 

Ani třetí Ant není průšvih a drží se kvalitou své série. I když už mě marveláky netáhnou jako dřív, tak jsem si film užil a bavil se u něj, to se o předchozích počinech studia říct nedá. Za mě opět 80% :)

plakát

Aquaman a ztracené království (2023) 

Za mě jsem to teda čekal o dost horší. Nakonec mě to příjemně překvapilo. Jednička je sice lepší, ale dvojka i přes svou problematickou výrobu ostudu nedělá. 80 % :)

plakát

Baiohazado: Desuairando (2023) 

Opět super rozšíření herní série Resident Evil. Akce hodně, všechny hlavní postavy ze základních her pohromadě, příběh opět jednoduchý plný akce. Počítačově krásně a detailně vymodelované. Já si film užil a dávám 90% :)

plakát

Bastardi: Reparát (2023) 

Nic se nemění. Komu se líbí předchozí díly, bude se líbit i tento. Komu ne, tento to nezmění. Jsem zvědavý, jestli je tento konečný. Opět 50% :)

plakát

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (2023) 

Skvělé fantasy, které sáhlo i přes svoji velkolepost po komediální notě a je to rozhodně dobře. Film má pěkný příběh, parádní efekty a povedený výběr hlavních představitelů.. Takhle má vypadat fantasy podle slavné předlohy. Hudba mi tu hodně sedla. 100 % :)

plakát

Expend4bles: Postr4datelní (2023) 

Já si čtvrtý díl užil, i když mě zamrzelo, že jsou tam v podstatě 4. herci z předchozích dílů. Bral bych zpět Banderase, Snipese a Arnieho. Jinak jsem popravdě čekal bídu a zklamání. To se naštěstí nestalo. I když je to asi nejslabší díl série, ale i tak to zabaví i přes jednoduchý příběh. Akce je dost a je i pěkně krvavá. Konec mě mooooooc potěšil. Za mě 80 % :)

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

Skvělé zakončení největší dobrodružné ságy a jednoho z nejikoničtějších filmových hrdinů, jaké nám filmové plátno nabídlo. Stárnoucí Indi neztratil nic ze svého repertoáru. Akce je hodně, efekty jsou pěkné a hlášky také padají. Já jsem spokojený a dávám 90% :)

plakát

Invalida (2023) 

Tak tohle je taková hovadina, až jsem u toho chcípal smíchy. Vymyslet to dalo asi zabrat. Za mě 80% ;)

plakát

Její tělo (2023) 

Za mě poněkud nedobře natočené životopisné drama, kterému chybí emotivnější konec. Tvůrci mohli vynechat tu jednu zbytečnou porno scénu a raději se měli věnovat atmosféře filmu, aby to nebylo takové vlastně o ničem. Za mě 30% :(