Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (297)

plakát

Gravitace (2013) 

Vypumprlikované až na dřeň, radost pohledět, poslyšet, pocítit, prožít. Vtáhlo mě to, díky za skvělý zážitek, o tomhle to kino přeci je.;) A 3D pampaloozní.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

A stálo za to jít na to i do toho polskýho Cinestaru s polskýma titulkama, který jsem raději nečetl, protože mě akorát hrozně mátly. V originále to bylo super a dokonce jsem jim rozuměl, no já snad fakt už umim anglicky :D Jinak opravdu jeden z těch o moc lepších hororů poslední doby (kterých je jak hub po náletu českých houbařů) s pohlcující atmosférou, neustálým zvukem v pozadí, kterej mě teda uváděl do tranzu, no a závěrečná vymítačka byla prostě libózní. A ten modrej VW byl naprosto úchvatnej a děsně mu to slušelo v každý scéně:)))

plakát

Argo (2012) 

Bene Bene Bene Bene, no to přece nene nene nene nene, natočit takovej zajímavej film tak, abys jedinou bradavicí na něm byl ty a ten tvůj kamenolom na krčisku by snad zaslúžilo i metál - ježiš, no tys ho za něj dokonce dostal, tak to už držim hubu.. A fakt mě to bavilo, konečně film o něčem jiném, třikrát vivat, a jednou poslat do kelu za toho pitomu v hlavní roli. (ano Bene, zase myslím Tebe).

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

Když Spock zařval, málem mi mrazem upadly uši. Celkově prostě paráda, jízda a skvělá zábava, nemohl jsem odtrhnout oči. Teď už se těším i na ty nové Star Wars ;)

plakát

Mrtvý sníh (2009) 

Zábavná blbina, která se první půlku tak trochu táhne, aby to druhou natáhla doslova za střeva na strom :D Jakože ten konec je fakt bombovej, když se konečně ten nesympatickej idiom naštve, vezme tu malinkou motorovku (proč si tam kuurňa nedal delší lištu?) a začne tu německy chrčící sebranku sympaticky krájet na chlazené wienerschnitzely, paráda.

plakát

Patrola (2012) 

Nemám důvod zdržovat se s plnou palbou, takhle jsem se bavil naposled, když jsem ještě hledal Nema :D Dostal jsem přesně to, co jsem od toho filmu čekal a to se teda skoro nestává. Bavilo to nesmírně a ústřední dvojka je geniální, víc říct není třeba.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Já si chci taky natočit film, do kterého se obsadím jen abych se mohl nechat vyhodit do vzduchu!!! :) Totální šmakuláda, kterou si rozhodně dám ještě mockrát. A to co tady většina bleje o jakési aviváži scén, či pokřivených nůžcích střihačských je jen óda na hledání chrchle v ráji. Pošlete se urychleně do p*dele nebo to udělám za vás.

plakát

Konečná (2013) 

El Arnoldo se vrací v novém naleštěném kabátku, s xichtíkem gumovějším a opálenějším než za jeho panování v Karfiolnii a krom toho těžkého se zvedání zpět na nohy, je zpátky se vší jeho parádou. Film je prachsprostý průměr, který má jen díky Arnoldovi a dobrejm záporákům slušnej náboj a navždy mi zůstane v paměti scéna se signální pistolí - to byla fakt pecka - doslova :-D Vítej Arnie, je radost Tě zas vidět ve filmu (nechci psát hrát, abys mi neustřelil koule, že lžu) ;)

plakát

Hasta la vista! (2011) 

Kdyby mě tak neštval ten kvadruplegik, tak tomu dám víc, ale on to byl tak nesympatický idiot, že mě rozesmál až na konci, přičemž jsem měl celou dobu chuť udělat to, co Lars udělal až před závěrem filmu - totiž nafackovat tomu křupanovi co se do něj vejde. Jinak to byl moc fajn film.

plakát

Sága o Biornovi (2011) 

Naprosto dokonalé, ale příště mi někdo poraďte si k tomu nebrat před chvílí uvařený čaj - opařená ústa a nos, obočí slejzá, jedno oko vyteklo - holt postavičky z vosku horký mokrý kašel dlouho nevydrží ;-) a já ji měl tak rád. Ale Biorna mám odteď stejně radši, chuděra malej.