Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (634)

plakát

Let Us Prey (2014) 

Přijatelná myšlenka s nic neříkajícím koncem. Ovšem hudba na jedničku, stejně jako pár krvavých scén.

plakát

Neutečeš (2014) 

Miluji když náctileté blbky odejdou z kina buď pro totální nepochopení snímku nebo protože mají hnědou skvrnu na svém šik prádelku...obrazově zvuková orgie na xtou říznutá třema scénama při kterých jsem měl husí kůži snad i na žaludu...jediné co kontrastuje s absolutně top hodnocením pro tentno snímek u mě je zbytečně natahovaná stopáž a pár dějových trhlin...jinak 80% jak vyšitých.

plakát

Backcountry (2014) 

Na konci jsem si řekl: "ale až na ten konec dobrý." Solidní dávkovaní napětí ( medvěd, zvuky, křupání kostí ) versus výplň. Nádherná příroda jako bonus + zachovaná realita v mezích alá nemusím se smát, ale nebudu raději přemýšlet. Silné tři kousance!

plakát

Pyramida (2014) 

Horor který nepřekvapí tak to je přesně The Pyramid. Jako výplň používá fajn keci z egyptské dávné historie a občas dokáže vylekat. Atmosféra je celkem slušná, sice se dalo vytěžit ještě malinko víc, ale na druhou stránku to celkem rychle uteče. Vyslověně se mi nelíbil hudební doprovod. Hezké překvapení na konci zachránilo 3 slabounké hvězdičky.

plakát

Železná srdce (2014) 

No a co, že je poslední půl hodina absolutně absurdní, mě to nějak nevadilo. Naopak, celkem jsem litoval, že jsem nešel do kina a neužil si zvuk na plno, všechny ty vystřely a nabíjení. Co mi vadilo celkem dost byla nadměrná ukázka toho, že válka je fakt hnusná. Ano, je! Nemusel jsem sledovat několikrát tu samou scénku vystavěnou v jiném prostředí ( Normanův výcvik v chlapa co nesnáší nácky ) . Jinak není co vytknout, vlastně je, ale napsal jsem že mi absurdita nevadí. 79%.

plakát

Divergence (2014) 

Po všech stránkách dětské a čitatelné s půl hodinovým předstihem bez zapnutého mozku. Velká škoda, z tohoto námětu a všeho kolem se nechala vytěžit maximální pecka! Takhle zůstalo u dětské sladké jahůdky se zkaženou šlehačkou. Love story pro 15 leté dívky co si prvně zašukali mě fakt nebere...

plakát

These Final Hours (2013) 

Silný úvod a konec doplněný o skvělý zvukový doprovod. Příběh xkrát viděný, z toho jak se ze zkaženého pána stane hodný pán. Pár zbytečně přehnaných scén hází zbytečnou kaňku, na celkem povedeném snímku ze zajímavým vypravěčem v rádiu.

plakát

Vejška (2014) 

Prostě tomu chyběla ta jisrka svázanosti s postavama z Gymplu...Vejška je bez nápadu, bez vtipu, bez příběhu...postavy prostě chodí, mluví, malují, šukají a fetují bez nějakého účelu. Tomáš Vorel ml. je opravdu pááán NEHEREC což v Gymplu šlo ještě se zavřeným okem a třičtvrtě přehlédnout, tady to bije i do toho řitního hnědého očka. Ač nějak extra Mádla nemusím musím konstatovat, že to byla jediná postava na kterou se dalo koukat společně s Josefíkovou...

plakát

V oku tornáda (2014) 

Hořící tornáda, velká tornáda a super vizuál - výčet pozitiv končí. Vše ostatní laciné, nesympatické a samozřejmě pohádkově ukončené, jak jinak že? Už jsem si celkem zvyknul, že zajímavý katastrofický film vypadá skvěle až na to, že nemá herecky a scénaristicky vůbec žádný moment překvapení a je prázdný jako hlava studenta ZVŠ na hodině jaderné fyziky...

plakát

Ghoul (2015) 

Jákl to celkem slušně zvládnul, s kamerou jsem problém neměl, vyloženě hloupé to nebylo. Největší slabinou Ghoula ( pro někoho to může být silná stránka ) je to, že neukáže vůbec nic a spolehá na zvukové lekačky a na to prostě nemá film patřičnou atmosféru. Na druhou stranu viděl jsem dost hororů o dost horších a musím přihlednout k tomu, že Ghoula natočil český rejža. Slabounké 3.