Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka
  • Animovaný

Recenze (65)

plakát

Pinpon (2002) 

Zvláštní, velice zvláštní film. Nejprve jsem si říkal, jak někdo může natočit film o ping-pongu a to už jsem viděl film (Skóruj) a ono to v konečném důsledku o tom ani nebylo. Nicméně jak už je řečeno záběry byly moc pěkné, to se jim povedlo a věřil jsem jim to ... Ovšem nejsem zvyklý na Japonské filmy, a tak nevím jestli je tohle normální nebo nadsázka. Každopádně to bylo milé hezké a kdyby trénink byl ve formě Rockyho, dal bych i pět hvězd :-)

plakát

Bourák (1993) 

Inspirující na jednu stranu, téměř až depresivní na druhou ... kéž bych měl tak Rudyho srdce, mohl bych hrát ligu :-)

plakát

My děti ze stanice Zoo (1981) 

Drsné, hodně drsné. Nalákalo mě to na knihu, asi si jí budu muset přečíst. Co mi vadilo byl hlavní hrdina, kterej se tvářil zfetovaně skoro pořád i při stavech kdy měl být v pohodě ... Ale ta neskutečná deprese se povedla a ta beznaděj při větě ,,Teď už víme, že můžeme kdykoliv přestat ..." No sebralo mě to :-)

plakát

Batman (1966) 

,,U všech lepidel" tak tohle byl nářez! :-) První půl hodinku jsem koukal s otevřenou pusou a jen se smál a čekla, co ještě vymyslí. Druhou už se mi to zdálo moc a začal jsem u toho usínat na třetí jsem se probudil a ještě, že tak bo to mělou koule ... skoro bych řekl bat - koule. Scéna s vyhozením bomby, věta typu: ,, Teď nasedneme na bta cikly, dojedeme k batkoptéře a budeme sledovat bat mobil ...", nebo hádanky - váží to šest- uncí, je to na drátě a je to nebezpečné? Vrabčák s kulometem :-D, nebo vypadá to jak banán a píše to? Banánová propiska :-D no tak to má něco do sebe :-) Asi na to budu ještě dlouho vzpomínat :-)

plakát

Lovci hlav (2011) 

Výborný! Dlouho jsem to odkládal a špatně jsem udělal. z hlavního hrdiny se vyklubal sympaťák jakého už jsem dlouho neviděl. Záporák je zase Lannister, takže co od něj čekat :-) Samé obraty, díky nímž je člověk pořád ve střehu, ale hlavně jsem je nečekal, a to je důležité. atmosféra někdy až mrazivá a stísněná. Nehoda a záběr na oko mě úplně rozsekali ... Více takových filmů :-)

plakát

Zdrojový kód (2011) 

Říkal jsem to už jednou a říkám to zase ... to byl nářez, co? :-) A taky, že byl. Hnalo to dopředu a co, že tam občas něco nesedělo? Byla to pecka! :-)

plakát

Hlava-ruce-srdce (2010) 

Dám hvězdičku, jelikož jsem u toho filmu bavil, ale jenom díky atmosféře v dané místnosti. Nicméně poté, co uběhly asi čtyři hodiny mého života a já zjistil, že režisérovi k tomu stačilo pouhých dvacet minut ... jsem si jen říkal ... Ach můj bože! :-) A ještě, že to Roman tak držel ten film .... tlesk, tlesk :-)

plakát

Resident Evil: Odveta (2012) odpad!

Ne ne tohle se mi nemohlo líbit. Nevím proč by mělo. Nic .... Prázdno.

plakát

Univerzální voják 4: Odplata (2012) 

No ... nikdy jsem nefandil ani údajně dobré jedničce a k tomuto jsem se dostal náhodou ... děs. Jen díky tomu, že jsem byl na přátelském filmovém maratónu, kde byl ještě horší film a nebýt toho, že se tam aspoň mihly J.C a Dolph, tak dám odpad, takhle z toho vyšel tento film ještě dobře :-)

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Asi jako každý jsem se na to těšil a jsem rád, že mne to přes mé obavy nezklamalo. Hlavní záporák byl výborný, i když jsem chtěl, aby on byl to dítě, které to dokázalo, aby Batman měl toho úplně nejtěžšího protivníka ... ovšem když do sebe ti dva řezali tak to byla síla :-) Postavu Robina jsem kvitoval, i když byla trochu zbytečná. A co nakonec to všechno dobře dopadlo a i když se počítal s batmanovou smrtí je dobře, že neumřel :-)