Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Recenze (284)

plakát

Coco (2017) 

Naprosto nádherný a úžasný animák. Pixar prostě pořád umí a tohle jsem si nemohl v kině nechat ujít, ačkoliv věkový průměr jsem opět kazil. K vizuální stránce není vůbec co vytknout a naprosto parádní soundtrack, který si teď sjíždím na Spotify tomu jen dodává šmrnc. Několik příběhových twistů taky moc mile překvapilo a já se nebojím tuhle věc zařadit do svých animákových top hodně vysoko. Remember me...

plakát

Jumanji: Vítejte v džungli! (2017) 

Skvělý remake, který je přesně v duchu dnešní doby. Dost jsem se bavil a jsem hodně překvapen tím, že to dopadlo ve finále tak dobře, ačkoliv to zavánělo jen klasickým fiaskem. Zoology bitch!

plakát

Který je ten pravý? (2017) 

Reese je prostě pořád skvělá ale mám malinko pocit, že jsem od této komedie čekal něco víc, než jsem dostal. Každopádně to stále nikoho neurazí a ta hodinka a půl rychle uteče. Maybe it’s fate that they met you.

plakát

Matky na tahu (2016) 

Super oddychovka s příjemným humorem a skvělou Miou Kunis, která vás dokáže upoutat celou dobu a několikrát vám i přívést nenucený smích. My kid still watches Sesame Street and he doesn't get it.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Neskutečně originální a zábavná pohádka, která se u nás zrodí vážně jednou za pár let. Ivan Trojan je prostě fenomální a Jiří Dvořák mu zdatně sekunduje. Už jsem konečně pochopil, proč se o tom tolik mluví. Anděl Páně zpívá gloriááá

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Mé hodnocení asi hardcore fanoušci nebudou brát vůbec v potaz, jelikož je to můj první SW film, který jsem viděl. Ano je to tak, jelikož jsem celý život tuhle ságu hanil. Nakonec jsem teda "nasosal" lore formou internetu a diskuzí během pár dní a vyrazil do kina. A byl jsem překvapivě dost nadšený, nenudil jsem se ani minutu a prostě jsem se víc jak dvě hodiny neskutečně bavil. Proto teď tohle univerzum beru rozhodně na větší váhu, jelikož mě zaujalo víc než jsem čekal a jsem docela zvědavý, jakým směrem se to bude nadále ubírat. May the force be with you, always.

plakát

The Defenders (2017) (seriál) 

Asi jsem od toho čekal mnohem víc, jelikož rozhodně po posledním díle, necítím žádné vnitřní uspokojení. Ono, chápu že je složité v osmi dílech, dát stejný prostor všem, ale některé pasáže se vyloženě táhly a doslova mě nebavily. Daredevil je samozřejmě zlatý hřeb a opět byla radost ho sledovat v akci a Jessica byla taky moc fajn, ale zbytek týmu hrál bohužel druhé housle. V solovkách prostě vše šlape mnohem líp, ale i tak nemůžu říct, že jsem se celou dobu nudil. Nezbývá než doufat, že další týmové patálie dopadnou o dva levly líp! Nice ears. They are horns

plakát

The Punisher (2017) (seriál) 

Tak tohle byla teda neskutečná jízda. Netflixu se zase něco povedlo na jedničku. Absolutně strhující drama a v hlavní roli Frank Castle a.k.a Punisher. Byl jsem hodně zvědavý, jak se sólovka povede, jelikož jsem byl namlsaný z druhé řady Daredevila a ono to fakt ve všech směrech fungovalo skvěle. Všechny dějové linky měly spád, žádná se netáhla a já se nepřistihl ani jednou, že bych se nudil. Jon Bernthal se pro tuhle roli prostě narodil, jelikož mu prostě věříte každou emoci, každý pohled, každou záminku k dalšímu zabití. Důkaz toho, že se dá udělat i seriál bez zbytečného patosu a umělého natahování a dokonce o normálním smrtelníkovi, který si prošel peklem a zvládá se vypořádat s problémama, bez jakékoliv superschopnosti. Tenhle kousek budu muset zařadit hodně vysoko do mých top seriálů, protože jsem tomu absolutně podlehl a to nemluvím o naprosto eargasmovském soundtracku a hlavně tedy úvodní znělce! Pevně doufám, že pokud se podaří zkompletovat i další sérii, že bude minimálně tak dokonalá, jako ta první. One batch. Two batch. Penny and dime

plakát

Liga spravedlnosti (2017) 

Byl jsem k tomu mírně skeptický, ale jelikož spadám do jinýho hrníčku (respektivě takového, který DC filmy nehejtuje za každou cenu a je velký fanoušek), tak musím říct, že jsem nadšený víc než jsem čekal. Ano, jde vidět že se musela zkracovat stopáž a ano, jde taky vidět, že Whedon tam po sobě zanechal dost stop, ale i přesto to skvěle utíká, nepůsobí to úplně chaoticky a má to super atmosféru. Ezra Miller mě jako Flash absolutně dostal a jelikož toho seriálového sleduju už od úplných začátků, můžu s klidem říct, že ten filmový je podstatně lepší! Gal Gadot absolutně okouzlující a role ji prostě podle mě sedne dobře. Ben Affleck je pro mě pořádnej Batman a byl bych moc zklamán, kdyby od toho chtěl vážně utéct. Cyborg i Aquaman překvapili a já se prostě těším a tajně doufám, že tohle nebude konec DCEU v tomto podání. Potenciál to prostě má velkej, jen ho musí někdo pořádně uplatnit. Rozhodně se nenechat odradit žádnou kritikou a udělat si obrázek sám.

plakát

Vražda v Orient expresu (2017) 

Nečetl jsem předlohu a ani neviděl žádné ztvárnění předtím. O to víc, jsem byl vlastně překvapen. Skvělé herecké obsazení, Branagh jako "Herkules" naprosto skvělej a celé ty dvě hodinky utekly jako voda a obzvlášť, když jsem nevěděl, jak to vlastně celé dopadne. Jednu hvězdu navíc musím přidat, za pohlcující atmosféru během celého filmu! I see evil on this train.