Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (4 305)

plakát

Otcovství (2021) 

Asi sem trochu nevěřil, že při účasti Harta to bude opravdu drama. Bohužel bylo. Ani špetka rozpustilosti, nadhledu a dětinskýho bláznovství. Nelíbilo. Je to uťáplá nuda. 40%.

plakát

Princezna zakletá v čase (2020) 

Jako má to něco do sebe. Trochu mi tam herecky nesedí Lambora, ale to hlavně v první půlce. Pak sem si už zvykl. Po půlce se film dostane na zábavnou kolej, a pak už to je celkem v klidu sledovatelný. Má to mouchy, ale je to takovej svěží vítr na poli českejch pohádek a fantasy. 50%.

plakát

Wonder Woman 1984 (2020) 

Figusek mi vzal z jazyka první můj problém s filmem. A to byl záporák Pedro Pascal. Neuvěřitelně špatnej výkon, a příšerně nezajímavá postava. Další problém je lacinej příběh, a ne zrovna úchvatný triky a bojůvky. A konec je vůbec magorskej.Špatný. 30%.

plakát

Noční recepční (2020) 

Proč sem na to koukal. Asi Anička mě nalákala, a snad žánr krimi, kterej je ovšem v tomhle spíš psycho dramatu obsaženej jen okrajově. K zaznamenání byl i příšernej vzhled Helen Hunt. Jako fimovej celek to působí nezajímavě, bez emocí. Trochu v tom vidim kopii Lynchova světa. To je taky mamlas.30%.

plakát

Tajemství v nás (2020) 

Skoro se na to nedá koukat. A rozepisovat o filmu se nebudu. 30%.

plakát

Chaos (2021) 

40%.

plakát

Xtremo (2021) 

Po dlouhý době koukatelnej film. Sice nic pro intelektuálně silný jedince, ale jako bohapustá zábava to má kulky. Spokojenost.70%.

plakát

Probuzení (2021) 

Jo, jo. Netfilcku se to natáčí. Pobere prachy za členství, a natáčí z devadesáti procent tyhle kraviny. Jak si pamatuju, produkční společnost Carolco, která mojí maličkosti poskytla v devadesátejch letech spoustu zábavy, krachla na jediným filmu. A to na Harlinovic Ostrově hrdlořezů.To už by Netfilck byl v pánu asi stokrát. Tohle by v kině Sevastopol navštívilo svý doby pět a půl člověka, a to hned první den. Ten film nemá jedinou dobrou postavu. Příběh je kostrbatej, stejně jako herecký výkony. Hudba debilní. Prostě všechno na hovno. 10%.

plakát

Šťastně spolu (2021) 

Navenek film působí originálně, a snad i napínavě. Je to ale upachtěná nuda, bez nějakého konce. Vlastně kromě toho, že mě film ale krutě nebavil, tak sem vlastně nedokázal označit, kdo v tomhe filmu je nejvíc úchyl. Jestli ta věčně prcající dvojice manželů ve středních letech, nebo ty krásný dvojice, který nejenže vypadali jak z časopisu o bizárních lidech naší planety, ale stejně tak vypadali jako někdo, kdo si ani prdel utřít neumí. Nakonec mi z toho vyjde jedině to, že to hovado s polskym jménem asi nikdy nic nenatočí.20%.