Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá žena, která dříve sloužila, si z armády odnesla nějakou tu závislost na prášcích a zmenšený vliv na výchovu svých dětí. Vše se zdá být v pořádku, než se zableskne a už nic není jako dřív. Nejde elektřina, auta nejezdí, ale hlavně lidé nemohou vůbec spát. Nikdo přesně neví, co se stalo a jak se únava všech zvyšuje, tak i spekulace. Čas běží a každý se snaží jenom přežít po svém. (PROCESOR)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý a originálny námet - ľudia majú 4 dni na to, aby vyriešili hádanku, prečo nemôžu spať. Inak ich insomnia dostane.... Chcelo to však viac si s tým pohrať, nejaké nápady, rozviesť postavy, pár zaujímavejších udalostí, viac akcie.... a vlastne všetkého viac. Aby z toho nebola len taká obyčajná podpriemerná sivá myš. 40/100 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak nějak mám pocit, že Netflix se etabloval k pozici přímého konkurenta americké televizní stanice Sci-FI (dnes už Syfy). Bez nějakých emocí si v klidu točí různé sci-fi záležitosti. Někdy dobré, někdy hrozné. Někdy s dobrými herci, někdy s nounejmery. Tento je hrozný a s nounejmery. Takže ta horší varianta sci-fi z Netflixu. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nevadí mi netflixovské sci-fi béčka,protože ač nemají ve většině případů žádnou přidanou hodnotu,často mají alespoň určitou dávku zábavnosti.Tohle bohužel není ten případ.Nápad sice není špatný a rozjezd taky ne,ale místo toho aby se pak situace postupně zhoršovala a Awake mělo aspoň trošku postapo atmosféru,situace se vyhrotí z nuly na sto během jednoho dne (což úplně nedává smysl) a pak je to už jen nekoukatelná a hloupá nuda.Přitom potenciál na minimálně ucházející béčko tu byl...20% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tady budu pro změnu já ta hodná. Uvědomuju si, že je to celkem hovadina, působí to trochu jako laciná rychlokvaška s absolutně nic neříkajícími herci. Ale já zásadně oceňuji originální nápady a tohle jsem asi ještě nikdy neviděla. Každopádně má to zatraceně dost much a jsem si vědoma toho, že je to spíš mdlé, trochu nudné a odfláklé. Nějakým způsobem mě to ale neštvalo tolik, jak jsem čekala a proto dávám aspoň ty zaokrouhlené dvě a půl. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Super nápad. Dost aktuální téma. Zabily to bohužel nepřesvědčivé herecké výkony a naprosto umírající děj. Hrozná škoda. Start neměl chybu, ale šlo to strašně rychle do háje a to je škoda, fakt velká škoda. Taková, jak už tu psali mnozí, klasická sci-fi netflixovka... myšlenka skvělá, ale provedení... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (11)

  • Na obrázku je defibrilátor přiložený na košili. To by nefungovalo. Defibrilátory musí být při výboji v přímém kontaktu s kůží. (Johnny.ARN)
  • Ke konci filmu není vysvětleno, proč je v plné uniformě přítomen člen americké pobřežní stráže. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama