Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Zajímavosti k filmům (8)

Speciální jednotka

Speciální jednotka (2011)

Při scéně, kdy se Elias (Raphaël Personnaz) ve zpomaleném záběru otáčí a následně umírá, je vidět, že z komory jeho pušky vylétávají celé náboje i s kulkami, které by ovšem měly létat hlavní.

Neporazitelný: Vykoupení

Neporazitelný: Vykoupení (2010)

Ve scéně, kde Boyka (Scott Adkins) usekává v dole řetěz, aby mohl Turbo utéct (Mykel Jenkins) je možné si všimnout, že Turbo k druhému konci není vůbec připoután.

Drž hubu!

Drž hubu! (2003)

Ve scéně, kde Ruby (Jean Reno) a Quentin (Gerard Depardieu) utíkají z blázince a následně skočí z jeřábu na auto, je možné vidět, že se z auta nekutálí Jean Reno, ale kaskadér, který ho ve scéně nahradil.

Taxi, taxi

Taxi, taxi (2000)

Když komisař Gibert (Bernard Farcy) předvádí superauto Kobru, tak má tónovaná skla, přes něž není vidět dovnitř, ale když posléze bouchnou airbagy, tak je vidět dovnitř skrz normální čirá skla.

Neporazitelný: Vykoupení

Neporazitelný: Vykoupení (2010)

Na konci filmu, kde se dozorci chystají zastřelit Boyku (Scott Adkins), zachrání jej jeho spolubojovník Turbo (Mykel Jenkins) tím, že střelí dozorce do pravé části hlavy. Po pádu na zem má však dozorce prostřelenou stranu levou.

Místo dopadu: Berlín

Místo dopadu: Berlín (2009) (TV film)

Doktorka v letadle poskytne první pomoc paní, která má pneumotorax, tím, že si zlomí nožičku od brýlí. Ve zbytku filmu je má ale opět na obličeji, a to neporušené.

Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu

Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu (2004) (TV film)

Když je Flynn (Noah Wyle) doprovázen po schodech z knihovny ke svému prvnímu úkolu, strčí si knížku i s letenkami do tašky. V následujícím střihu, kdy je opět záběr na tašku, drží knížku v ruce.

Stmívání

Stmívání (2008)

Když Bella (Kristen Stewart) přijíždí na svůj první den ve škole v autě, které dostala od táty, tak je na předním skle vidět odraz mikrofonu.

Reklama