Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (575)

plakát

10 000 př. n. l. (2008) 

Jeden z filmů, které mě vůbec nechytly. Nedokázalo mě to vtáhnout do děje a pár dní po zhlédnutí už jsem si na tenhle film ani nevzpomněl. Podle mě tahle věc ničím nevybočuje z průměru. A evidentně nejsem jediný, kdo dává spíš slabší hodnocení.

plakát

Česko Slovenská SuperStar (2011) (pořad) 

Nova už by se mohla na vysílání podobných pořadů vykašlat. Pokaždé, když jde další řada Superstar, tak bych ubral v hodnocení 1 hvězdičku..za chvíli bychom byli v mínusu. Hodnocení odpad! nedám jen proto, že místy je to ještě docela vtipné. Je to s bídou 20%.

plakát

U-Turn (1997) 

Kdysi jsem viděl část tohoto filmu v TV, ale šlo to docela pozdě, takže jsem před koncem bohužel usnul a říkal jsem si, že to někdy musím dokoukat. No a když jsem to konečně viděl celé, tak z toho byl jeden z nejlepších filmových zážitků poslední doby. Sean Penn tu je klasicky vynikající, ale i další herci byli skvělí, namátkou třeba Thornton v roli automechanika nebo Jon Voight. Tenhle film je podle mě prostě špičkový a velkou měrou ve mně probudil zájem vidět toho od Olivera Stonea co nejvíc.

plakát

Sociální síť (2010) 

Další z filmů Davida Finchera, který se hodně povedl. Velice zajímavé nahlédnutí do prostředí, ve kterém Facebook vznikal. I herci tu odvedli velmi dobrou práci. Byť chápu, že FB má i spoustu pozitiv, tak jsem se jen utvrdil v tom, že: 1. je to obrovský fenomén a 2. jsem rád, že tam nemám založenej svůj profil :-)

plakát

Bruno (2009) 

Borat mě hodně pobavil, tohle je však už podle mě jen slabej odvar..Borat je na 4 hvězdičky a Bruno tak na dvě..

plakát

Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu (2006) 

Tenhle film rozhodně není pro každého. Jak tak koukám na hodnocení ostatních, tak se zde vyskytujou velké rozdíly. Mě Borat pobavil, byť je to místy drsný humor a často jde až na hranici vkusu. Zapamatovatelných scén je tu podle mě hned několik, mě nejvíc utkvěla ta pasáž, kde se Borat setkává s Pamelou, ta scénka fakt neměla chybu :-)

plakát

Pomáda (1978) 

Tak tenhle film znám nazpaměť. Podle mě jde o nejlepší muzikál plný energie a skvělých hitů. John i Olivia jsou zde dokonalí a Olivia i moc krásná :-) Tady je to naprosto bez diskuse 5 hvězdiček. I kdybych viděl Pomádu 50x, tak se vždy budu těšit na další zhlédnutí.

plakát

Kramerová versus Kramer (1979) 

Tak tohle je opravdu lahůdka, která stojí na excelentních výkonech Dustina Hoffmana i Meryl Streep. Tenhle film asi vidí trochu jinak muži a trochu jinak ženy. Každopádně jsem rád, že jsem konečně tento film viděl, protože fakt stojí za to. Kdybych hodnotil jinak než *****, tak bych měl hodně dlouho špatný svědomí.

plakát

Crash (2004) 

Výborný a velice zajímavý snímek. Něco jako pohled na USA z druhé strany. Tenhle film jde do hloubky rasové problematiky a přibližuje divákovi neobvyklou mozaiku lidských osudů. Crash si zase někdy rád pustím a hodnotím jednoznačně *****.

plakát

Milióny (2004) 

Solidní a příjemný film, který mě dovedl potěšit. Bylo celkem zajímavé sledovat počínání obou chlapců. Danny Boyle už ale natočil pár lepších kousků. Film Millions je u mě tak na 65%.