Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (124)

plakát

Wonka (2023) 

No pisnicky me moc nebavi, ale dalo se. Logika v serialu... No je zbytecne ji hledat a pokud jde o puvodni dil s Deppem, ten byl mnohem lepsi.

plakát

Tenkrát na Západě (1968) 

Skóre je tu jen kvůli pamětníkům prvního filmu v kinech. Dnešnímu "trhu" opravdu už nemá co nabídnout.

plakát

Zoombies 2 (2019) 

Skoda, kdyby ta komedie byla označena jako komedie a bylo by tam vic humorneho obsahu, mohl zo byt super film.

plakát

V síti (2020) 

Na to že holky nejsou zrovna veliký herečky svou roli sehrali neuvěřitelně. Obdivuji jejich odvahu se i s těmito lidmi sejít. Nicmeně nejhorší na tom všem je, že tu nejde o film, ale o skutečnost a o dost smutnou skutečnost. Myslim že v každém normálním člověku tento dokument něco zanechá a mnohýma otřese.

plakát

John Wick: Kapitola 4 (2023) odpad!

Scifi, fantazi? Ne? Tak teda nevim co to bylo, ale dotrpel jsem to az do konce.

plakát

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023) 

Opravdu naprostá kravina, ale pobavila, logiku tam nehledejte. Klasika na dnešní marvel.

plakát

The Last of Us (2023) (seriál) 

Jako hra to byl skvělí příběh, pergektně vymyšlený, spoustu akce, spoustu zombíků. Jako filmu tam děsně pokulhává logika, přidali si tam jak zombíci komunikuji zkrz různě "kořeny" ale defakto tento nápad nijak extra nevyužili. Čekáte serial se zombikama, kde opravdu budou zombíci. Tak tady bohužel né. Zahrajte si raději hru :))).

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Nejdříve Marvel držel filmy važné až dojímavé. Potom vytasil kartu vtipu, jejich filmy jsou koukatelný díky svému vtipu. Teď to na mě ale bohužel působí, že marvel už cílí spíše na děti, než na dospělejší diváky. Pokus o dojemné scény spíše jen kříví úsměv :)))).

plakát

Rod Draka (2022) (seriál) 

Nemohu rict ze se az tolik lisi od puvodniho serialu. Ale cela serie na me pusobi dost jako demo. Ve smes se moc nic nedeje, za to si scenarista vic uziva v uchylnych momentech.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci (2022) (seriál) 

Zajimavý a poutavý začátek, který střídá lehce hloupá půlka serie se zakončeným přiblblým koncem. I přes to, že mi nelogické pasáže kazily celý dojem ze serialu, musím uznat že jako celek mě to bavilo. Černý elf je ale hodně přes čaru, už jen proto, že serial je hodně založen na rasách a rasistických urážkách.