Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (3 895)

plakát

Yellowstone - Zmrtvýchvstání (2019) (epizoda) 

SPOILER!! Tate dostane koně, Beth nakládačku. Ta holka je neskutečná, drsná jak břitva. Stejně mě nejvíc furt zajímá, proč tak nenávidí Jamieho, z čeho to pramení.

plakát

Akta X - Herrenvolk (1996) (epizoda) 

Trochu jsem se bála, že to všechno nakonec vyzní do prázdna, ale kdepak. Že by Mulderovo slabé místo bylo zároveň i záporákovo?

plakát

Zázrak v New Yorku (1947) 

Tak tohle se mi líbilo moc. Asi nejvíc fakt, že se divák může sám rozhodnout, jestli se chce dívat na Santa Clause, nebo jen na milého bláznivého staříka dobře ovládajícího manipulativní techniky. Letos na sociálních sítích hodně rodičů řeší pravdu a nepravdu o Ježíškovi, tak mě hodně pobavila scéna u soudu s juniorem. Láká mě i film z roku 1994, ale bojím se, že si pokazím ten dobrý dojem, který mám z tohoto filmu. Tady se vám minimálně prostředí New Yorku padesátých let prostě musí líbit.

plakát

Akta X - Konec hry (1995) (epizoda) 

SPOILER!! Přišlo mi vtipný, jak do Muldera vkládaly klony naděje na záchranu a v prvních vteřinách je K.O. po pravém háku. Jinak! Pojďme si ujasnit, že cenu za nejvíc hot zaměstnance FBI dostane Skinner!!

plakát

Akta X - Kolonie (1995) (epizoda) 

V tomto díle se s tím moc nemažou, furt na co koukat, furt přibývají další otázky a vy na ně chcete znát odpověď.

plakát

Sabrina (1954) 

Sabrina je vtipná pohádka pro romantické duše. Líbilo se mi, že ji Audrey ztvárnila jako silnou sebevědomou dívku. William Holden byl jako sukničkář David fajn. Humphey Bogart kakabus od začátku do konce. Na konci jsem čekala pořádnýho hubana a místo toho... no budu to ještě dlouho rozdýchávat. :D 4,5*

plakát

Vraždy v Midsomeru - Smrt staré dámy (1997) (epizoda) 

Tvůrci hned ze začátku pěkně šlápnou do pedálu a nebojí se šokovat. Skvěle zamotané, Barnaby machr. Divná dvojice matka/syn se pak objevuje ještě v jednom dílu. Za mě palec hore! 4,5*

plakát

Hercule Poirot (1989) (seriál) 

Miluju. Můžu se dívat kdykoli, kdekoli. Geniální Suchet!

plakát

Agatha Christie's Poirot - Season 6 (1994) (série) 

S šestou řadou nešlápnete vedle. Čtyři kvalitní díly, se stopáží, kterou si zaslouží a jako vždy skvělým panem Suchetem. Navíc tu nechybí žádný z jeho přátel - kapitán Hastings, slečna Lemonová a inspektor Japp.