Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (3 931)

plakát

V pasti - V temné pasti (2021) (série) 

Já jsem spokojená. Strašně ráda jsem se vrátila na Island a ke všem postavám. Díky tomu, že to má pouhých šest dílů (namísto předchozích deseti) byl děj svižný a za mě to nemělo hluchý místa. Atmosféra byla super, často jsem byla napnutá jak špagát a fakt doufám, že se tvůrci pustí do čtvrté řady. Mají ve mně věrnou divačku.

plakát

V pasti - Epizoda 6 (2021) (epizoda) 

Tož hezký pokojíček. Na začátku dílu jsem si říkala, že tam sakra nikdo nemluvil celou dobu pravdu. A to je smutný,  když se právě o tyto výpovědi Adri celou dobu opíral. No! Sice jsou tu ještě naklikaný dva díly, ale ono prd. Skončili jsme dámy a pánové.  A já si tu podívanou fakt užila! Doufám, že bude 4. série.

plakát

V pasti - Epizoda 5 (2021) (epizoda) 

Andri, který je vždy v klidu, až se mi tomu nechce věřit, si zasouloží a ejhle, co to udělá s jeho aurou! Jinak... je to furt napínavý, za mě to nemá hluchý místa a jsem zvědavá na další vývoj. Drogy bychom měli, ale kdo vraždil? A kdo vraždil v minulosti? Ještě nám zbývá spousta nezodpovězených otázek.

plakát

V pasti - Epizoda 4 (2021) (epizoda) 

Jsem u toho napnutá jak špagát!! Akorát tvl... možná SPOILER!! To jim fakt nepřišlo divný, že se nechají tak v klidu zatknout? Hodně průhledný.

plakát

To je vražda, napsala - Vražda v autobuse (1985) (epizoda) 

Přidávám se k ostatním komentujícím. Tohle je rozhodně jedna z nejlepších epizod seriálu. Aby taky ne! Přírodní živel izoluje skupinu lidí v malé restauraci, aby se následně mohli klepat strachem, kdo z nich je vrah. Atmosféra je podpořena nejen velkou bouřkou a izolací, ale zejména hudebním podkresem, který místy navozuje až hororovou atmosféru. Palec hore. Kuní ksicht je pak příjemný bonus. Btw: Omlouvám se za ten obsah. Šerif je samozřejmě Tupper.

plakát

Buffy, přemožitelka upírů - Přání (1998) (epizoda) 

Kdo by po tom začátku řekl, že to bude taková sada. Ze scén z Bronzu mi nebylo vůbec dobře.  Třeba když si Pán stěžoval,  že na něho oběť při jídle kouká. Brr, hnus. Alternativní realita byla zajímavá,  ale úplně na prd. Ještěže máme Gilese! Hip hip hurá!

plakát

Buffy, přemožitelka upírů - Cesty lásky (1998) (epizoda) 

Chápu proč je Spike tak oblíbená postava. Řádně to okořenil a taky dal zapomenout, že je fakt divný,  že má Buffy z ničeho nic tak super školní výsledky.

plakát

Buffy, přemožitelka upírů - Proměna 2/2 (1998) (epizoda) 

Pecka díl. Nevím, zda by obstál sám o sobě (u člověka, který předtím seriál nesledoval a neprožíval vše s postavami) a triky stojí v dnešní době za velký prd. Ale nebudu lhát, řvala jsem spolu s Buffy jak kráva. Skvělé scény Buffy a Spikea u policejního auta, Joyce a Spikea z obýváku, Rupert - borec (jo, tam mi taky málem slza spadla) a Buffy a Angel na konci... ach jo...  skvěle vymyšlený. .. ,,Tak jo dobře. Nejedeš v tom s Angelem. Ale proč by si s tím chodil za mnou?" - ,,Chci zpátky Drue. Aby to bylo jako předtím, než se vrátil. Motá se kolem něj..." - ,,Seš patetickej." - padaj nějaký ty facky - ,,Dnes jsem ztratila kamarádku a možná přijdu ještě o další! Celá země může skončit v pekle a ty chceš pomoc, protože tvoje holka je do větru?!"