Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Bavilo mě to před deseti lety, baví mě to teď a nepochybuji, že za deset let mě to bude bavit pořád. Nikdy nedokážu pochopit, jak se tohle může někomu nelíbit. Všechny série mám zkouknuté několikrát. Je to jediný seriál co znám, co si dokázal udržet od začátku do konce stejně vysokou kvalitu. U desáté série se směji stejně jako u té první. Každý z hlavních postav je úplně jiný, ale stejně zábavný. Seriál má navíc tu výhodu, že má podle mého názoru nejlepší dabing co jsem kdy u nás slyšela (a to dabing nenávidím). Mnoho scén je legendárních. Pro mě třeba Jak měl Joye rozbitou ledničku, jak se fackovali, Rossovi kožené kalhoty, Rossovy bílé zuby nebo krocan na hlavě. Je prostě musíte milovat. Nejoblíbenější postava pro mě, ale jednoznačně zůstává Chandler, podle mě ten nejvtipnější a nejroztomilejší z celé party. Nikdy mě nepřestane mrzet, že to skončilo.

Průměrňákovi

Průměrňákovi (2009)

V průběhu třetí série zvyšuji ze čtyř hvězd na pět. Naválím se u toho smíchy, ale nemůžu si pomoct a prostě to miluji. Postavy skvělé (až na otravnou Sue) a hlavně ve vztazích mezi sourozenci dost často vidím své zkušenosti. Nejraději mám sváteční díly, u kterých se vždy dobře pobavím. Já mám prostě slabost pro uječené seriály.

Lovci duchů

Lovci duchů (2005)

Tohle je moje velká srdeční záležitost. Do páté série naprosto dokonalý seriál, pořád něco nového. Od šesté se to trochu snižuje, přesto se na to dívám ráda. Dva bratři, kteří by udělali pro sebe všechno. Celý seriál má jedno hlavní poselství a to je rodina. U tohohle vždycky prožívám hluboké emoce, a patří do mé trojky nejvíc probrečených seriálů (spolu s Chirurgy a McLeodovými dcerami). Vtipné, napínavé a emoční. Pár dílů bylo celkem i strašidelných. Dokážu vyjmenovat díly, které mě nebavili, protože jich fakt moc nebylo. Jedině ale v originále. S dabingem by vtipná stránka docela pohořela.

Battlestar Galactica

Battlestar Galactica (2004)

Viděno už několikrát. A pořád mě to šíleně baví a i když vím jak to vždycky dopadne, pořád mě to nutí pustit si další díl. Prostě dokonalost. Nic jiného není potřeba dodat.

Myšlenky zločince

Myšlenky zločince (2005)

Podle mě jeden z nejlepších kriminálních seriálů co znám. Originální pojetí. Některé díly jsou docela drsné, všechny jsou ale napínavé a většinou i překvapivé. Hlavní postavy jsou rozmanité a neskutečně sympatické (jejich představitelé jsou velmi schopní herci). Matthew Gray Gubler je naprosto dokonalý a hraje mou nejoblíbenější postavu seriálu.