Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Horor

Recenze (8 460)

plakát

Sauna (2008) 

Sněhový masakr se sice dvakrát nekonal ale bylo to v celku dobře natočeno a zpracováno, příběh není zly a herci taky ne ale přeci mi scházelo něco navíc.

plakát

Bunny the Killer Thing (2015) 

Vcelku se povedlo a není zlo ale nedokázalo si to držet pozornost na 100% což je škoda mohlo to dopadnou přeci jen trochu drsněji přesto se to dalo v pohodě dokoukat.

plakát

Učitelka (2007) 

Na jednou kouknutí zapůsobi ale to je asi vše film je celý zmatený a dlouho nebaví bohužel.

plakát

Deadly Eyes (1982) 

Útok nic moc, krev nic moc a příběh ušel, no nenudil jsem se ale že bych byl ohromen se říct neda slabší ale koukatelný horor.

plakát

Mlha (1980) 

Děsivá mlha nedokazala přesvědčit, městečko a herci super a chvílemi je atmosféra v pohodě ale ve finále je to normální podívaná.

plakát

Frostbiten (2006) 

Upírska nuda, totálně nic tady není dobře zpracované.

plakát

Chupacabra Territory (2016) odpad!

To ani jinak nejde, kamera otřesná, herci pořád jen mrčí a řvou jak děcka tohle je amaterská chujovina.

plakát

Předčítač (2008) 

Pícháni na každém kroku, no hned bych se vyměnil s hercem Kate je hodně silně přitažlivá žena a film je se svým příběhem hodně zajímavý no ještě ho čeká šance a kdo ví třeba půjdu nahoru přesto spokojenost.

plakát

Nouzový východ (2008) 

Tihle dva herci jsou dokonalí a zahráli velkolepě, láska emoce vypjaté situace a celkový příbeh je slušný ale onen trailer který byl doprovázen neskutečnou dobrou hudbou mě natolik navnadil že nakonec jsem za film rád ale čekal jsem dvojnásobek všeho, přesto patří mezi kousky toho lepšího.