Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Krimi

Recenze (18)

plakát

Tvoje tvář má známý hlas (2016) (pořad) 

Tenhle zábavný pořad jsem sledoval s nadšením od začátku až do konce a při posledním dílu jsem si říkal, že je škoda, že to končí. Neznám lepší pořad posledních let, co by se mi tak líbil a TV Nova ho nasadila v tu pravou chvíli. Všichni soutěžící, porota a moderátor Onřej Sokol byli perfektní. Žádný trapný humor, ani chvíle nudy, skvělé pěvecké výkony u herců, co jsem si ani nemyslel, že umí zpívat. Ondra Sokol se moderování ujal výtečně, neumím si ani představit, kdo by na jeho pozici úředvedl lepší výkon. Už těď se těším na další pokračování. Hodnocení 95%.

plakát

MasterChef (2012) (pořad) 

Nestačím se divit, jak u nás funguje pravidlo...co vysíla TV Nova je ******.

plakát

Helena (2012) (seriál) 

Nemám obvykle ve zvyku hodnotit seriál hned po první epizodě, ale sitcom Helena si to prostě zaslouží :-) Z ukázek v TV jsem byl spíše rozpačitý, a proto jsem neměl největší očekávání, ale zato jsem byl mile překvapen. - Když čtu ty komentáře typu "odpad", tak je mi z nich dost šoufl. Jestli mají tihle uživatelé ve zvyku hodnotit takhle negativně seriál jen podle ukázek a nebo podle pár vteřin ze začátku, tak vůbec neměli dostat právo tady na ČSFD psát komentáře. Samozřejmě typem humoru se Helena některým úspěšným zahraničním seriálům nevyrovná, ale je to vůbec podstatný? Tento typ českého humoru mě přinutí nenuceně se zasmát, pobaví celou rodinu a to je to hlavní :-) Zatím 80%, ale věřím, že to po dalších dílech to půjde nahoru.

plakát

Nová holka (2011) (seriál) 

Je strašná škoda, že se první díly moc nevydařily a naukázaly, jak tenhle seriál ve skutečnosti může být vtipnej. Zhlídnul jsem první 3 díly a téměř vůbec mě tenhle seriál nezaujal. Píšu "téměř" hlavně proto, že výběr hlavních postav se povedl a i přestože děj byl dost fádní a bez vtipu, stále jsem doufal, že z toho něco bude. ...A nakonec se stal zázrak, kdy jsem si pustil 4. a 5. díl, a byla by velká chyba, kdybych s tímhle seriálem skončil po prvních třech dílech. Od té doby se úroveň seriálu zvýšila snad o 200% a teď patří mezi mé nejoblíbenější seriály!

plakát

Skála (1996) 

Sean Connery, Nicolas Cage, Ed Harris, John Spencer …už jen sestava téhle čtyřky v hlavní roli slibuje skvělý film, ale nejen to dalo vzniknout pro mě jednoho z nejlepší filmů, co jsem kdy viděl. Hanz Zimmer tomuto filmu vdechnul život díky své originální, akční a do detailu propracované hudby a bez jeho soundtracku by tento film nebyl čím je. Michael Bay prostě umí točit skvělý filmy a už jen nápad použít všemi známou legendární věznici Alkatraz a to navíc zasazenou do dnešní doby, kdy slouží jen jako atrakce pro turisty, a průnik do této pevnosti na doživotí odsouzeným vězněm, byl skvělý nápad.

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Na pátý díl serie Rychle a zběsile jsem se těšil, ale nečekal jsem od toho moc. Pokračování filmů zpravidla nemají takovou kvalitu jako první díl a asi je lepší od filmu tolik neočekávat. Jenže takový akce nabitý film jako je Fast Five jsem snad ještě od Transformers 2 neviděl. Nejen že se do filmu vrací hlavní představilé z dřívějších dílů, ale obejevují se i další skvělí herci. A celkově jak příběh vrcholí do konce, se stupňuje i napětí a akce. Rozpočet na tento film musel být díky nespočtu totálně rozšrotovaných aut obrovský, ale stálo to za to.

plakát

Láska na druhém konci (2008) 

Filmů je tento je obrovské množsví, ale přesto je tento nečím zvláštní. Nedokážu říct, čím to je… možná velmi sympatickým obsazením hlavních rolí, ale každopádně nápad zfilmovat lásku, která vznikla po telefonu na vzálenost téměř přes půl světa je originální a výběr právě Indie a nádherné indické herečky Shriy Saran se povedl. Už od začátku filmu je konec filmu lehce předvídatelný, ale přesto film po celou dobu není nudný a vedlejší role jako třeba cholerického indického otce, byl skvělý nápad.

plakát

Událost (2010) (seriál) 

Škoda, že tento seriál po první sérii byl ukončen. Zasloužil by si pokračování, protože takto kvalitních seriálů založených na kombinaci vládního spiknutí a invazi „mimozemšťanů“ není. Možná proto se tento seriál nechytil a nezískal si tolik diváků, aby to televizní stanice mohla financovat dále. Tvůrci při natáčení posledních dílů s tím nejspíš počítali, takže naštěstí seriál neskončil otevřeným závěrem, jako se to stalo například u seriálu V (2009), ale hlavní dějovou linii zakončili a většina věcí se nakonec vysvětlila. I přesto v seriálu některé věci zůstali nevysvětlené.

plakát

Loupež po italsku (2003) 

Další skvělý film, který se u mě zapsal mezi nejlepší film. Akcí nabitý film s velmi dobrým hereckým obsazením upoutá hned po prvních minutách a člověka nepustí. Pomsty a plán na získání ukradeného pokladu zpět od zrádce je ve filmech časté téma, ale pokud máte v týmu maniaka přes počítače, který se dokáže nabourat i do počítačů státních institucí….machra přes výbušniny, který si už jako malý děcko hrál s výbušninami…zklamaný ale o to více odhodlaný chlapí, kterého zradil nejlepší kamarád a dcera která přišla o otce, dává vzniknout akční film plný překvapení a vtipů.

plakát

Camp Rock (2008) (TV film) 

Pokud bych měl tento film hodnotit jen podle kvality, tak bych byl velmi nespravedlivý a to by si tvůrci určitě nezasloužili. Tenhle film nebyl natáčen s tím, aby dostal Oskara nebo jiné ocenění, ale měl být milý, romantický, zábavný, napínavý a to se mu do detailu povedlo. Možná, kdybych se na tento film koukal v jiné době a nikdy nebyl na žádném hudebním táboře, tak by bylo hodnocení nižší, ale protože tento film dokázal naprosto vyjádřit atmosféru jak to na takovém táboře chodí se vším všudy, tak si zaslouží 5* a moc rád se na něj znova podívám, protože mi připomene ty nádherné chvíle strávené na hudebním táboře.