Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (325)

plakát

Mrazík (1964) 

bez komentáře

plakát

Doba ledová 2: Obleva (2006) 

Nedůstojný nástupce jedné z nejlepších animovaných komedií všech dob.

plakát

Team America: Světovej policajt (2004) 

Prachsprostá sranda. Obzvláště mě zaujala sexuální scéna, která je nesmírně kreativně pojatá a v ničem si nezadá s mými vlastními kreacemi, kterými jsem ovlažoval sestřiny barbíny.

plakát

Loose Change 2nd Edition (2006) 

Nebudu hodnotit šokantní obsah, který i mě, velkého skeptika, přinutil k přemýšlení. Celkově je dokument nesmírně nepřehledný a zamtený, to stačí k utvoření obrázku.

plakát

Akt (1997) (divadelní záznam) 

Nejlepší hra od Divadla JC, ve které bezkonkurenčně exceluje Miloň Čepelka.

plakát

Záskok (1997) (divadelní záznam) 

Po Aktu a Dobytí severního pólu jednoznačně broznzová hra divadla JC. Sice přednáška samotná není tak zajímavá, hra exceluje, rčení "bóže Bárto" se v mém okolí stalo obecným označením blbosti, což opět svědčí o vysoké hláškovosti Cimrmanovských scénářů.

plakát

Potomci lidí (2006) 

Zatímco jsem si od začátku užíval nádhernou vizuální stránku, dechberoucí "výtvarno a vynikající herecké výkony, chbělo mi jasnější a detailnější prokreslení společenské situace a poselství toho všeho.

plakát

Můj architekt Louis Kahn (2003) 

Fantastiská architektura zachycená netradičně osobním způsobem. Rozhodně jeden z nejlepších dokumentů, jaké jsem kdy viděl.

plakát

Slečna Marplová - Zapomenutá vražda (2006) (epizoda) 

Slečna Marplová má bohužel mnohem menší kouzlo a charizma, než belgický ďábel Poirot. To se u mě podvědomě odráží i na vnímání filmu, který podle mě není už v základu vůbec tak kvalitní, jako slavnější sourozenec.

plakát

Hospoda (1996) (seriál) 

I přes silné obsazení a vyloženě sladkého Menzela se z Hospody nepodařilo vytěžit něco skutečně pořádného. Bohužel, potenciál by i byl.