Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (325)

plakát

I Love You Phillip Morris (2009) 

Film kombinující Blow a Shawshank redemption s vězeňskou romantikou musí bejt hrůzná kravina. Ne ale, pokud je natočen s citem, a nadhledem, jako se tomu stalo v Phillipovi. Je to fajné, chvílemi jsem klukům tu jejich zamilovanost i záviděl, tak dobře to zahráli.

plakát

U2: Rattle and Hum (1988) (koncert) 

Při Bonnově "Fuck the revolution!" mi mrazí v zádech. Nesmírná rafinovanost jednoduchých světelných efektů je naprosto strhující a hudební stránka je bezvýhradná. Jedno z nejkvalitnějších hudebních videí, které jsem kdy viděl.

plakát

Julie a Julia (2009) 

Přes jistou roztahanost budí nesmírnou chuť jíst a milovat se. Až půjdu zítra na nákup, budu na film rozhodně myslet.

plakát

Smrt čeká všude (2008) 

Zvláštní, že když jdou Amíci do války, prudce vzroste úroveň jejich dobově angažovaných filmů. Tahle pyrotechnická bomba je pro mě jasným favoritem sezony.

plakát

Avatar (2009) 

Já těch pět hvězd prostě musím dát. Je to nejlíp technologicky zvládnutej film, jakej jsem kdy viděl a propracovanost vizuální stránky mi doslova vyrazila dech. Příběh je už sice tisíckrát viděný, ale takový ten, co neurazí. No, na něčem se zkrátka asi šetřit muselo.

plakát

Let's Dance 2 (2008) 

Pokud by se ustřihl příběh, vzniklo by nádherné taneční video. Všechny vystoupení jsou myslím velmi pěkný a narozdíl od rozplyzkých dialogů vůbec nenudí.

plakát

Rebelka (2006) 

Jasně žádné světoborné drama, příběh je takovej umělohmotnej, ale na můj vkus se ve filmu objevuje poměrně dost zajímavých vizuálních nápadů, zkrátka je to průměrná oddechovka na víkendové odpoledne s bonusem navíc.

plakát

Hairspray (2007) 

Nesmírně zábavné klišé plné skvělé choreografie a dobrých písniček. No a ten Travolta...ach....ten Travolta...

plakát

Lítám v tom (2009) 

Film mě dostal dokumentárně pojatými reakcemi vyhozených zaměstnanců. Více mě ale film dostal ztvárněním situace, kdy se člověku zhroutí umělá životní filozofie, kterou celý život hýčkal a budoval, aby na "stará" kolena zjistil, že si celej život lhal je poměrně dost frustrující a George Clooney to zahrál perfektně.

plakát

John Tucker musí zemřít (2006) 

Nudné, trapné, neoriginální, tedy až na jednu výjimku....scénu s tangy, ta mě dost pobavila.