Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (735)

plakát

Vychováni vlky (2020) (seriál) 

Ty vole tak nějak nevím, co si o tomhle myslet. Devět dílu sledujete nastavená pravidla Scotova universa, aby pak desátej díl to hodil úplně jinam. Né že by mě těch 9 dílů extrémně bavilo.

plakát

Wonder Woman 1984 (2020) 

Ty vole to bylo co ? Neee tohle ani Tenet nepropadl v kinech kvůli Covidu, ale kvůli tomu, že oboje je skoro na odpad.. To nemůžou myslet ani vážně. Komiks bez záporáka ? Bez fajtů ? To jako vážně ? Vždyt to nejzajímavější na celým filmu je úvodní závod.

plakát

Iron Sky: The Coming Race (2019) 

Tak tohle je podstatně slabší než první díl. Jednička byla překvapivá, zábavná se zajímavým příběhem, co měl hlavu a patu. Tohle je spíš trapné, nezajímavé a celkově úplně blbé. Jediné zajímavé je Adolf na T-Rrexovi, ale ani TOTO není žádná bomba.

plakát

Mayhem (2017) 

Ty jo za mě silné 4. Mě ta čistka v právnické firmě upřímně bavila. Slušně zahraná karanténí (ID-7-Covidová) řezničina. Yeun se do role docela hodil a Samara to zahrála úplně perfektně. Moc se mě líbí, kam směřuje její kariéra, protože v čem se ona ukáže, to je něčím originální krvavé a čím dál zábavnější. Určitě ji nezaškatulkujete do role hezké tvářičky, co hraje ve sladkých romantických filmech. Zatím RESPEKT

plakát

Šarlatán (2020) 

O tom, že komáři byli svině a vůbec o tom, co se tu po válce dělo, by se mělo připomínat nějakým filmem každý rok. O tom, že Mikolášek byl profík není pochyb a jeho zabití byla pro světové lékařství chyba, taky není pochyb. Dobře zahrané a natočené. Nicméně na mě dost zkratkovité a hlavně až moc přihřáté.

plakát

Tenet (2020) 

Tohle se mělo jmenovat Tenet:Nolanovy hrátky s časem. Určitě je to orginální (už v Počátktu jsem čuměl s otevřenou hubou u scény se změnou gravitace, tady mě nejvíc uchvátila scéna, při které se člověk mlátí sám se sebou, přičemž poprvé jsem fandil prvnímu a podruhé tomu druhému). Bohužel mezi těma tokama času Nolan tak trochu zapomněl na charaktery postav, jejich vývoj a motivace. V půlce jsem se přistihl, že vlastně není moc komu fandit, protože film se stává akčněmonotoním a když opadne ten wau efekt z obou realit, tak příběh samotnej je "jen" stokrát ohranej příběh o zničení světa. Taky mě trochu mrzí, že Nolan úplně vypustil vysvětlení, jak lidi z budoucnosti kontaktovali toho teroristu z přítomnosti. Ještě bych se zastavil nad fámou, že film, aby se pochopil, tak je nutná druhá projekce. NENÍ !!! Já to pochopil hned napoprvé.

plakát

Smrt do roku 2020 (2020) (TV film) odpad!

Parodie miluju, ale tohle doslova uráželo, když jsem po půl hodině vlastně zjistil o čem to je. Nikdy nic podobnýho nechci vidět. FUJ !

plakát

Sladký domove! (2020) (seriál) 

Jelikož jsem zastánce Zombie apokalypsy, všech démonů i monster tak jsem byl moc zvědvej, co nám ti kluci Korejští nabídly. Při sledování jsem se bavil, ale po posledním dílu ve mě zůstala jen hořká pachuť. S touto sérií mám hlavní problém v tom, že ani ona sama neví čím má být. Nabídne divákovi spoustu otázek a žádné odpovědi. Kdo to vlastně mluví s hlavním monstrčlověkem a proč, kde se ty monstra vzaly, proč je v tom baráku ten hlídač zamkl, jak je možný, že ta bublanina může měnit hostiele a ovládat auta, co mělo znamenat to embrio v bytu 1408, jak probíhal a dopadl výzkum blogera z hasičárny, co bylo v tom kufru od vojáku atd atd. Navíc hlavní střet mezi armádou a klaďákem (první scéna z první epizody), na kterou čekáte deset dílů, na konci ani není. Škoda

plakát

Půlnoční nebe (2020) 

Stejně nudné a uspávající jak Clooneyho Solaris. Ty dvě zajímavé scény dvě hodiny nudy nezachrání..