Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (656)

plakát

Naked (2017) 

Wayans je neskutečné hovado prostě jeho klasika. Tu prdel ukazuje čím dal častěji. Ale vesměs sem se dobře bavil

plakát

To (2017) 

Hodně podobné jako Stranger Things včetně skvělých dětských herců a ušmudlaného venkova. Nevím kdo od koho bral inspiraci, ale to je jedno prostě se podařilo vytvořit něco tak děsivého což jsem už dlouho nezažil. Velký palec nahoru.

plakát

Sekuriťák (2017) 

Bohužel taková hodně laciná verze Smrtonosné pasti. Banderas tu nemá v podstatě moc co hrát i akce je taková mdlá a nezajímavá a vedlejší postavy vyloženě nudné.

plakát

Zabiják & bodyguard (2017) 

Tak tohle byla buddy movie jako z 90 let. Jackson a Reynolds si špičkově sedli a dokonale vyvážili akci a komediální prvky. Tohle fakt jsem nečekal, že se Jackson tak odváže a není brzděný PG13.

plakát

The Wall (2017) 

Nečekané, že tyto herecké dřeva bylo schopny vytvořit atmosféru a v podstatě s nepřátelským sniperem si utáhli film jak po stránce napětí tak i akce.

plakát

Pobřežní hlídka (2017) 

Tohle rozhodně nelze brát vážně na to zapomeňte. Scénář to moc nemá jde o to aby scény nějak fungovali a to fungují. Obsazení je zajímavé chemie tam je parádní. Forky jdou hodně přes čáru a cíleně do R. Hodně dobře jsem se bavil celé dvě hodiny.

plakát

V utajení (2017) 

Konspirační teorie, jaké tu nejsou poprvé.Klasicky nikdo neví kdo je na čí straně a člověk těžko zjišťuje na čí straně by měl být. Ale co musím vypíchnout je velice dobrá akce a Noomi jakož to agenta je dobrá a člověk jí to věří, že může být agentkou v utajení.Orlando Bloom tu je i není prostě jeho postava neprojde skoro žádným vývojem.

plakát

The Defenders (2017) (seriál) 

Od druhé řady Daredevila tu nebyl lepší seriál od Netflixu z Marvel serie. Sice trvá než se tým dá dohromady, ale pak to stojí zato a akce střída akci, která je mnohem lepší než v Iron Fistovi. Konečně se tu objeví původ a záměry organizace Ruka. Jejich šéfka je z počátku tajemná a hodně nebezpečná, ale v pozdějších dílech se její nebezpečnost jaksi vytrácí. Dopadlo to hodně dobře , ale škoda, že se tu nestavil Punisher, ale listopad je blízko.

plakát

Loupež ve velkém stylu (2017) 

Už jen vidět tyto herecké legendy v jednom filmů je úžasné. Co už není tak skvělé je scénář který je hrozně děravý a nebýt staré gardy tak by to nad lehký nadprůměr nebylo. Ale jsou tady a film příjemně utíká a chybu když ho zkouknete neuděláte.

plakát

Dunkerk (2017) 

Obavy že délka filmu bude ke škodě se nepotvrdila. Nolan do toho opět buší na všech frontách a jeho rozdělení příběhů na části je skvělé. Má to neskutecnou atmosféru jak letadla Němců nalitaji na vojáky až místy mrazivé. Tom Hardy je neskutečný borec u když ho není moc tak scény si krade pro sebe. Nechapu doteď jak se podařilo tolik vojáků zachránit.