Reklama

Reklama

Sekuriťák

všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Bývalý speciální agent a válečný veterán Eddie Deacon se v současnosti musí spokojit s prací sekuriťáka v obchodním domě. Už první noc ale nudnou službu přetrhne rozrušená 11letá dívka pronásledovaná ostřílenými gangstery, proti kterým má vypovídat u soudu. V budově se rozpoutá boj na život a na smrt... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (77)

masino 

všechny recenze uživatele

Začalo to veľmi dobre, pripomínalo mi to film Osie hniezdo, avšak čím ďalej sa film rozvíjal, tým viac to išlo do...viete kam. Koniec bol čerešnička. Škoda mohol to byť aspoň priemerný akčný film, ktorý si pozriete keď ste doma úplne znudeny a potrebujete vypnúť pri akcnaku. Toto nie je ten prípad. Absurdita sa posunula na vysokú úroveň... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

A tohle bylo zase co? Scénář hloupější než klon posledního agenta X a režie příšernější než poslední Die Hard. Antonio se sice ve svém požehnaném věku snaží aby zase vypadal jako akční hrdina, ale nevím co je smutnější, jeho pivas, rýhy na xichtě že byste na ňom mohli hlodat Mariánský přikop nebo jeho účast ve stupidním dvd céčku, kde se parta komparzistů v maskáčích snaží zabít ošklivou holčičku které byste nejraději vpálili kulku do xichtu sami už jen za ten její Downí výraz. Přitom se jí Antonio snaží kočírovat přes růžovou vysílačku, má u toho príma kolegy co před tejdnem prodělali první ranní poluci a vymáčkli tisícího beďáka, taky se ho snaží ukecat xsmrti zlý Gándhí a občas ho pohoní v papundeklových kulisách Ordinace v Růžový zahradě pokérovaný prodavač z Asijské tržnice v hustokrutopřísným koženým sáčku a to vše je dokonale ukočírované režisérem TV reklam na ovesné vločky a celé je to s nádechem PG ratingu. Van Damme se Seagalem můžou bejt úplně v klidu, Antonio se mocinky moc snaží kleknout a čuchnout ke kaďáku déček Nikolase Kejdže. Neskutečná snůška hoven. 20%. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

No,pravda je ,že filmy,který trochu vzpomínaj na konec minulýho milénia mám docela rád,a dokážu i béčkový akční filmy ocenit.Tohle je ovšem dost špatný.Banderas je takovej nedomrlej vojáček,celá akce je založená na náhodě,a Ben Gándhí velí úplně tý nejdebilnější skupině zabijáků,který jste kdy viděli.A jako koření filmu tam je asi dvacet scén,kdy si říkáte ty vole,to bylo jako co?Další nepovedená věc vod Milennia,ta firma točí docela pěkný shity.30%. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Kevin McCallister ze sám doma vyrostl šel do armády odjel na pár akcí a vrátil se jako Antonio Banderas. Šel pracovat do nákupního centra jako noční hlídač a co se nestane? Přijde svědět z ochrany svědků a komandu vrahů. A tak si tam pár hlídačů, kterým velí Banderas pobíhat jak chtějí, hrát si a začnou béčkové žně. Film je blbost ale já mam rád akční filmy a tohle trochu kopírovalo 90.léta takže mě to bavilo i když vím jaká kravina to byla. Ale takových filmů je teď málo a Banderasovi jsem to věřil. 65% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|50%| Až takové peklo jak tu píší ostatní uživatelé, to nebylo. Na béčkové poměry v současné době to ještě ušlo. I když to nebylo nic extra, dalo se z toho vyždímat ještě víc. Tento příběh je už dost ohraný. Záporáci byli dost slabí, akce nic extra. Jen když nastoupil na scénu Banderas tak se tu pár zajímavých akčních sekvencí našlo, především ve finále. 3* dávám proto, že to bylo celkem zábavné. Nenudilo to, ani to nebylo moc trapné. Na nic si to nehrálo. Výplachová blbůstka, která mě vcelku zabavila. Víc se v tom hledat nedá. Objektivně je to tak na 2*. Já byl ale nejspíš pozitivně naladěn. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama