Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (145)

plakát

Oppenheimer (2023) 

Mit to o 2 hodiny mene, bylo by to mozna in a na 4*. Bohuzel to Nola roztahal skoro az na 3 hodiny a kdo se nechce "proflaknout" jakoze neni studovany intelektualni filmovy kriti mlc... a nejak to prezvejka. Pro nas ostatni neprofi kritiky to nebylo spatne ale znovu to videt nemusim. ps: a musim se pripojit k Verbalovi, ze co se tyce hudby na zacatku - to bylo pravdu na hlavu. Ja uz jsem na tyhle stupidity pripravenej a mam svoje adaptiv airpods pekne zapnuty, aby ten ramus aspon trochu sezrali, ale tohle bylo fakt na hranici.

plakát

Vzhůru do oblak (2009) 

Nesnasim animaky. Sem skoro 40 a na takovy veci fakt starej. Jak jsem se k tomuhle dostal uz si nevybavuju, ale kazdopadne sem to obulil. Myslim ze krom Mela Gibsona jako bojovnika za svobodu me nikdy nic emocional takhle nevzalo. Nebyla to ztracena ani sekunda zivota.

plakát

Stvořitel (2023) odpad!

Des a bes. Vydrzel jsem asi 30 minut. Ucelove vytvorene, asi je prave AI/UI/KI v trendu. Vic nic. DIalogy bych vymyslel jako absolutni amater lepsi. Efekt by mozna i sly, ale cele je to bohuzel tak nehorazne lacine a ucelove, ze clovek proste nema chut to zkouset dl.

plakát

Barbie (2023) 

Me to prijde genialni. Kdyz se coovek nebere moc vazne a trochu se nad tim zamysli, je to vice nez vhodny namet.

plakát

Seveřan (2022) 

Clovek z toho citi sever. Nahled na severske zvyky atak. 1* Bohuzel jsem u toho mel opravdu problemy vydrzet. Dokoukal jen kvuli tomu, ze to tady bylo cervene. Mit to jinou barvu, vypl bych po 15 minutach a nastavil odpad. Nakonec jsem to pretrpel. Nikdy vic.

plakát

Duna (2021) 

Lidi nebudte blby a nestahujte zadny desny camy. Pulku z toho tam neuvidite a ze je tam toho hromada k videni. Po dlouhy dobe sem u 2h v kine neusinal. Klidne by to mohlo byt i delsi. Vyborna atmosfera. Temna, plna emoci. Cele to dava tak nejak smysl. Zadny umely trapny vtipy. Spokojenej.

plakát

Black Widow (2021) 

Jeste před 2 hodinami bych nevěřil, ze přidáme nějaké Marwelovine 4*. A doch sem to udělal. Koukám na ne rad, ne ze ne. Ale tam domu 4-5*? To bych plivl do tvare umele inteligenci nebo Forest Gumpovi. Tohle je ale ta absolutně nejlepší Marwelovka co jsem viděl.

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Prvni a posledni, co se mu trochu dotklo byly ty zlute titulky na zacatku. Miluju tu hudbu a v 3D to vypada bajecne. Za to 1*. Druhou hvezdicku udeluji za... uz ani nevim, Snad za to, abych nevypadal jako idiot, ze sem za Premium Logi zaplatil 20€. Ikdyz mi Atmos dost pomahal s tema nechutne prepisklejma a hlasitejma efektama, stejne verim, ze jsem ty nejepictejsi a nejemocionalnjesi momenty prospal, pac jsem jaksi taksi zadne nezaznamenal. Takhle to zprznit. Ach. Vic neni co dodat.

plakát

Pokémon: Detektiv Pikachu (2019) 

Fakt nechapu, proc to neni v cervenejch. Tak jako historickej Epoch to neni, to ne, ale jinak... Vubec to neni pritrouble a celkem to dava smysl i pro nekoho, kdo nikdy nevidel/nehral nic s Pokemonama. Celkem vtipny, ale o dost vic na urovni, nez vetsina soucanejch "radoby vtipnejch gaggu".

plakát

Rambo: Poslední krev (2019) 

Proste Rambo. Nic vic, nic min. Kediny, co mi tady prijde trapny, jsou komentare vsech tady radoby originalnich vtipnych idiotu, co se snazi napodobit komentare od Verbala. Bohuzel na to hosanci nemate. Tak se na to radsi vykaslejte a neztrapnujte se. Chovat se jak hovado a psat stupidity.. na to je potreba trochu vic, abys na konci nevypadal jak idiot. Bohuzel jsem to do ted u nikoho jineho, nez u Verbala nemohl zaznamenat.