Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (36)

plakát

Twilight sága: Zatmění (2010) 

Horor určitě ne, prostě oddechovka s trochou fantazie a akce. Sice horší než jednička, ale zase lepší než dvojka a já jakožto taková normální divačka, ne žádná znalkyně, jsem byla spokojená, tak trochu jsem se zasnila. Nechápu hodnocení ostatních tady, myslím si, že jsem takovej ten průměrnej divák, ale tohle bych rozhodně během divání nevypnula. Nemusí bejt každej film totální pecka s velkou myšlenkou a bouřit všechny okolo. Jasněže si člověk řekne, to bych změnil a tohle bych tam nedával atd., ale nemůžou se trefit do vkusu každýho, že... Mě trochu mrzelo, jaká se z Belly stává mrška a ti nazí vlkodlaci jsou taky divní, ale jináč dobrý..Já se upřímně těším na další díl a když bude v kině, mileráda na něj zajdu a myslím, že litovat nebudu:-)

plakát

Ženy v pokušení (2010) 

Jooo tak tohle bylo hodně dobrý, na to se taky dá koukat častěji:-) Balzerová tomu dodala ale podle mě hodně šťávu, na to, kolik jí je, vypadala ve filmu líp než pár náctiletých:-)

plakát

Cesta (2009) 

Unudit se? Tohle je ta nejlepší cesta, bohužel..

plakát

Záložní plán (2010) 

Vtipné, milé, zábavné, ale ze židle jsem nespadla, ale to jsem ani nečekala:-) Lopezka na mě působí strašně dobře, protože umí dobře zahrát takovou tu normální ženskou...

plakát

Den poté (2004) 

Nevim, u takovýho katastrofickýho filmu a vcelku pěknýho příběhu bych čekala, že bude film delší a to klidně jednou tolik, nějak nepříjemně rychle to skončilo, ale jinak mě to nijak nezklamalo, ale ani nenadchlo, tak zlatá střední cesta:-)

plakát

Terminál (2004) 

Tohle je tak strašně příjemnej film, na Hankse bych se mohla dívat klidně i kdyby jen seděl a koukal, on je prostě génius a mě dává do klidu:-) Ale ten příběh a doják - prostě masakr:-)

plakát

Top Gun (1986) 

Můj úplně nejvíc nejlepší film:-) Jsem si tak nějak jistá, že nikdy mě už nic neuchvátí tak jako tohle a taky, že už nikdy neuvidím nic častěji než tohle:-) Prostě grandiozní masakr:-)

plakát

Zápisník jedné lásky (2004) 

Nej nej nej nej nej.. nádhernější, nejlepší, nejromantičtější, tohle je horší než jakákoli droga na světě:-)... Klidně 100 hvězdiček:-)

plakát

Stmívání (2008) 

Klidně ať mě ukamenujou a to mám pubertu už dlouho za sebou. Já od každého filmu očekávám něco jiného, to většinou podle popisku atd. Tohle je popisováno jako moderní upírská romance a to podle mě film naprosto splňuje. Při prvním podívání jsem si sice řekla nic moc, ale za dva dny při poměrně pochmurné náladě jsem si na film vzpoměla a měla šílenou chuť to zkouknout znovu a svůj účel na zlepšení mojí nálady to teda splnilo a tak proto plnej počet a ať si každej říká co chce:-))) A to nejen mladý koc, v podstatě kdokoli, ikdyž pochopím, že chlapům tento film v podstatě třeba nic moc neřekne... A plný hodnocení z důvodu toho, že mám takovej divnej, nevysvětlitelnej dojem, že čím víckrát ho uvidím, tím lepší to bude, ale to se nedá vysvětlit, to se musí vidět a buď hop nebo trop:-D

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

Zprvu a v podstatě až do konce filmu se mi to jeví jako úplná americká normálka, ale pár sekund před koncem zlom a v tu chvíli sem si uvědomila, jak moc to na mě zapůsobilo:-))) Pár úžasných sekund stačí na 83procent:-)))