Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (55)

plakát

Godzilla (2014) 

Godzilla má náhánět hrůzu...strach...paniku....to vše v tomto filmu bylo.....jen to nebyla Godzilla, ale nějaké mrdky! Mrzí mě to, poněvadž jsem se hodně těšil na starou známou Ms. GZ a viděl jsem již několikrát obehranou písničku v nádherném hávu na všem známy známý námět......příběh? nějaký byl.WTF. Všem fandům velikých zvířátek doporučuji Jurassic Park

plakát

Postřižiny (1980) 

S citem natočený film......Vivat pepin.

plakát

Terminátor 2: Den zúčtování (1991) 

Dámy a pánové. I podvacátem shlédnutí lze konstatovat jen jednu jedinou věc: Terminátor 2 je nejlepší a jeden z nejdůležitějších filmů z celé historie kinematografie. Od úvodní znělky až po závěrečnou úžasná podívaná, která naprosto bere dech. Když si Terminator, stroj, dokáže cenit lidského života, tak to snad někdy dokážeme i my .....lidé. Děkuji Jamesi.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Film mně dlouho míjel, nebo spíš lépe řečeno já sám si k němu nenašel cestu. Po shlédnutí musím uznat, že hodnocení je naprosto na místě. Krásný film, který je oslavou života a po němž budete mít krásný pocit v srdci. Film tudíž po sobě ve mně nechal optmistický pohled na svět, který nemůže pokazit nic. Omar Sy se pro tuto roli náramně hodí a dokazuje to celých 112 minut, kdy neskutečně přirozeně tento film vede. Humor, více než laskavý, mi několikrát dokázal vykouzlit úsměv od ucha k uchu. Děkuju pane Nakache a Toledano. Bravo

plakát

Občanský průkaz (2010) 

Vzhledem k současné české tvorbě plná neuvěřitlených braků, působí tento film něco jako zázrak. Skvělé výkony mladých představitelů a scénář dělají z tohohle filmu skvělou podívanou na deštivé odpoledne.

plakát

Gigantický (2008) 

Z tohohle filmu mám docela smíšený pocity. Zejména z jeho střčdní části. Ale celkově mě tento film jako celek naplňuje nesmérně pozivním dojmem. Není to žádný typický romantický film dnešní doby, ale působí daleko více intelegentněji. Skvělé dialogy jako s dílny Woodyho Allana. Mám rád takové nezávislé filmy a tvůrce, kteří se snaží oslovit i jinak a na jiné diváky. Kapitola sama o sbě je Zooey, která je jako vždyy nsemírně okouzlující. Její styl hraní nikdy neomrzí a spulu s Danem tvoří jeden z nejoriginálnějších párů. Skvělý je i nápad z bezdomovcem, kde tvůrci působí na diváka a nechají ho přemýšlet o různé interpretaci této postavy. Bravo!!! Chci víc takových nezávislých filmů!!!

plakát

Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010) 

Romantika pojatá hodně netradičním způsobem, kde boj o svou lásku nebírá zcela nové obrátky. Akční super jízda s neskuečným množstvím strhujících a opravdu originálních nápadů. Takhle by měli vypadat dnešní filmy pro mladistvé. Opravdu zábava umocněná skvělým soundtrackem. Palec nahoru!!!!

plakát

Ninja Faktor (1997) (pořad) 

Některé Japonky jsou vážně hezké holky!!!!!!

plakát

Misfits: Zmetci (2009) (seriál) 

Naprosté překvapení. Heroes mně dost nedostali, tak jsem zkusil tuhle britskou variantu a nelitoval jsem toho. Naprosto dokonalý seriál se sympatickýma hlavníma postavama, kde se pro ostřejší slova nechodí moc daleko.Opravdu ultimátní nářez, jen tomu chybí trocha víc navázností mezi mezi epizodama. Ale jinak už teď moje Top 5.

plakát

Mučedníci (2008) 

Opravdu mediální masáž tohohle filmu byla obrovská a možná jen díky ní jsme se na to musel podívat. Očekával jsem jeden z nejdrsnějších filmů všech dob, ale pravda byla taková, že (nezvykle) vyčnívá v tomto snímku scénář a herecké výkony. Atmosféra byla celý film opravdu byla hutná a závěr nechal diváka přemýšlet o (případném) poselství. Každopádně zážitek byl vcelku zajímavý a hodit tenhle film za míň jak tři hvězdy je docela škoda.