Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (2 051)

plakát

Frčíme (2020) 

Není to hloupý, ale je to spíš „dětský“.

plakát

Greenland: Poslední úkryt (2020) 

Problém těchhle snímků je v tom, že všechno už jsem někde viděl. A ani Greenland nepřináší opravdu nic nového. Není tu Willis, který zachraňuje svět, ale rodina, která si zachraňuje kejhák. Butler je celkem sympaťák, Morena kočka, má to hlavu a patu, má to i děj, ale to je asi tak vše, o otravné hře na city nemluvě. Prostě klasická výplň nudného večera, kterou si znovu nepustíte.

plakát

Mulan (2020) 

Taková sympatická pohádka se vším co k tomu patří - tím dobrým i špatným.

plakát

Severní Marseilles (2020) 

Nemám tušení, nakolik snímek realisticky vykresluje póvl z Marseille, ale jestli to tam tak aspoň trochu vypadá, je to kurevsky smutný. Mělo to i větší potenciál. 4* za to, že to je inspirovaný skutečným příběhem.

plakát

Ad Astra (2019) 

Nějakou dobu se zdálo, že půjde o napodobeninu Vesmírné odysey. Dost zbytečný film s hodně slabou pointou. Ukázka toho, že efektní záběry stavu beztíže na dobrý film nestačí. Nemluvě o tom, že tu fyzika dostává pořádně na frak. # příběh | hudba *** | humor – | akce * | napětí * | pustil bych si znovu –

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

Alita a Christoph herecky skvělí, ale jinak je to průměrný příběh zabalený do líbivého hávu.

plakát

Godzilla II Král monster (2019) 

Mám pocit, že se tvůrci hodně inspirovali u Game of Thrones, tohle není jen sci-fi, to je už pohádka s megamonstry a poněkud natvrdlým dějem.

plakát

John Wick 3 (2019) 

Totální akční jízda nesmrtelného hrdiny plná krve. Jako by někdo pustil záznam nejlepšího borce FPS hry. Problém je, že kromě kulek prohnaných lebkou a naháněček ve filmu nic není. Komu to stačí, bude nadšen, kdo čeká nějaký příběh, bude čekat marně.

plakát

Jumanji: Další level (2019) 

Možná sem tam pár věcí bylo zrecyklování z jedničky, ale i tak jsem se dobře bavil. Nové postavy přinášejí nové situace a Danny DeVito je skvělej. Jen mi tam něco chybělo. Něco, co nedokážu popsat. Možná ten moment překvapení z jedničky, kdy jsem neměl žádné očekávání.

plakát

Lví král (2019) 

Grafika je fakt dokonalá, to se musí uznat, ale nic dalšího mě už nenadchlo. Je to taková pohádka pro děti bez výraznější zápletky a vzrušení, která v soubojích neukáže ani kapku krve. Ne, že bych to potřeboval, ale trocha reality přece! A málem bych zapomněl na otravné muzikálové přechody, kterých naštěstí nebylo tolik a taky przněné songy Eltona Johna nevhodným ženským hlasem.