Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (2 051)

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Trailer byl trochu zavádějící, není to taková sranda, jak se zdálo. Zkrátka DC v tomhle na marvelovky nemají. Prim hrál přízvuk a povaha Margotky a něco přihodil Will. Děj, resp. hlavní zápletka, mi přišel dost uměle vykonstruovanej. A vůbec to bylo dost splácaný. Na můj vkus až moc fanatsy. Ale hudba dobrá, obzvlášť potěšila Bohemnian Rhapsody :).

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) 

Je to trochu nostalgie, tak dám čtyři. Uteklo to rychle, nenudil jsem se, ale nic světobornýho to taky nebylo. Víceméně chyběl nějaký záchvěv napětí, vzrušení, něčeho, co by mě vzalo za srdce. Byla to taková rutina. Tak jsem aspoň ocenil fousatýho Pullmana, nějaký nový kočky, vtipnýho Goldbluma i s tatíkem, no a taky vtipný hlášky.

plakát

Stíny Manhattanu (2016) 

Místy poutavý, místy nudný a celkem slabá pointa.

plakát

X-Men: Apokalypsa (2016) 

Za 4* s odřenýma ušima. On to žádnej zázrak není, ale netradičně tvůrci přidali trochu marvelovskýho humoru.

plakát

Grimsby (2016) 

Sacha Baron Cohen a přesně to, co se dá od něj čekat. Není to taková prdel jako Diktátor, ale zase to není tak za čárou jako a Borat a Bruno. Možná jsem čekal o něco víc, ale i tak jsem se docela bavil. ALe ženskou bych na to do kina nebral. ;)„Hey, bro, you're early. Did you meet the team?˝

plakát

Ulice Cloverfield 10 (2016) 

Původní Cloverfield měl nápad, originalitu, tohle sice nějaké zvraty a překvapení má, ale přijde mi to jako by tvůrce nevěděl, kudy kam, tak udělal takovej mix dvou filmů, co dohromady moc nefungujou.

plakát

Ave, Caesar! (2016) 

Očekávání nulový, od Coenů se mi dodnes snad nic nelíbilo. Takže pozitivní je, že jsem tenhle ukecanej průměr dokoukal až do konce a ani mě vyloženě nenudil. Ale jejich humor mi stále uniká, ani tady jsem se nezasmál. Ale zajímavý Jako nahlédnutí do zákulisí filmařů a problémů s herci to ujde.

plakát

Pátá vlna (2016) 

Celkem průměr. Třetí hvězda za Chloë.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Špatný to nebylo, ale už mám snad všechny klišé z akčňáků okoukaný, tak spíš oceňuju originalitu nebo hlášky jako v podání Marvelu. Tady byly hlášky všehovšudy tři. Navíc film dává smysl jen za předpokladu, že je Luthor magor, přišlo mi to trochu násilně slepený. Gal potěšila. Ovšem nejlepší hláška přišla z publika po marném čekání na potitulkové scény: „Tak jsme tady za čůráky.“