Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (747)

plakát

G.I. Joe 2: Odveta (2013) odpad!

Já si nejdřív lámal hlavu, podle jaký vyjebaný počítačový gamesy zase něco natočili. Tam je smíchaný snad všechno, co na světě je v oboru akčních filmů. Chvilku se to tváří jako válečnej film, pak najednou odněkud vylezou ninžové v maskách jak u debila a kostěj se mečem, pak zase nějaký scifi udělávky co lítaj a všelijak měněj tvar a velikost. Nakonec jsem ale dospěl k názoru, že těch games museli sestříhat víc dohromady, protože pochybuju, že takovou debilitu by vůbec někdo hrál (tak vymaštěný snad nejsou ani lidi, co si na počítači ještě hrajou) a úplně na závěr, protože se mi po dvou hodinách nepodařilo pochytit ani sebemenší náznak děje, jsem si to pro sebe uzavřel v tom smyslu, že sestříhali několik her a několik různých filmů dohromady, a to zcela náhodně. Hlavním účelem tohodle filmu podle mě bylo utratit miliardu.

plakát

Mokřina (2014) 

Toto je teda nuda na druhou, nedokoukal jsem.

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Už fakt nevím, co vymyslej příště, aby to tenhle film překonalo (ale to jsem si asi už párkrát říkal... z toho vyplývá, že ale jde o počin, který posunuje hranice). Miloučké pohlazení!

plakát

Americký sniper (2014) odpad!

Určitě i nacisti točili propagační filmy o hrdinství svých vojáků, kteří trpěli u Stalingradu "za vlast", to ale neznamená, že by se tomuto fenoménu měla dneska věnovat jiná pozornost, než útrpný úsměv.

plakát

Andělé všedního dne (2014) odpad!

Viewegh a Nellis, to je opravdu báječné spojení plytkosti a tendenčnosti.

plakát

Maturita (2013) 

Já když už jsem viděl v titulcích Magnusfilm, bylo mi jasný, že tady bude hodnocení pod 16. A taky že jo. Odsudky pseudointelektuálíčků z csfd směrem k jakékoli konstruktivní a s humorem podané kritice odrážejí jen jejich nedobrý vztah k sobě samým. No co, já jsem se bavil supr, myslím, že společenská kritika v tomto filmu obsažená, má větší hodnotu, než celá csfd dohromady.

plakát

Poslední noc v Římě (2010) 

Nejsem ani nevystříkanej frustrát ani neukojená třicítka, takže nejsem ani cílová skupina tadytoho "díla".

plakát

Boty plné vody (1976) 

Povídkový film, který spojují haldy sněhu, který ovšem nesjíždějí inaři na boardech, nýbrž v něm různé tristní postavy dost smutným způsobem marní svůj posraný život.

plakát

Borgiové (2011) (seriál) 

Na seriálu je vidět, jak přímo čeká na to, že budete šokováni (šukačka mezi mumiemi, no nekupte to), jenže tohle na mě neplatí. Šoking je tady trochu moc prvoplánový, skoro až prvosignální. Ale co už s takovým námětem, že. P.S. Jenže od druhý sérky to začalo bejt prudce návykový a jedním slovem skvělý!

plakát

Mŕtvola musí zomrieť (2010) 

Natočit bláznivou komedii musí být neskutečně těžké. Čára mezi vtipností a trapností je jedna z nejtenčích, a tady se střídavě potáceli na obou stranách. Já mám osobně ještě trochu problém s Nogou, který podle mě moc komediálního talentu nepobral. Ale aby se to hemžilo odpadama, klasicky zase v čele žebříčku a mezi slovenskýma entelygentama, kteří tak rádi kálejí do vlastního hnízda, to zase ne.